Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.Gonia.

On, ona i on... kiedy przjaciel staje się chłopakiem i pojawia sie ten drugi..

Polecane posty

Gość ona.Gonia.

Znamy sie z A. od wrzesnia - krotko na przyjazn, ale było duzo rzeczy ktore nas zblizyly do siebie, moglam mu sie zawsze wyzalić itp. Stalismy sie przyjaciółmi, w marcu postanowilismy byc razem skoro tak wspaniale sie dogadywalismy. Na poczatku bylo super, teraz z kazdym dniem coraz mniej mnie pociaga, nie mam ochoty sie z nim calować, przytulać, nie ma mowy o jakiejś innej bliskości fizycznej, denerwuje mnie jego śmiech, sposób w jaki je, jego zapach, zachowanie (bekanie na imprezie, czy otwieranie mi drzwi w samych bokserkach)... to straszne bo on się stara, chociaz przyznal mi, ze mnie bardzo lubi, ale nie kocha - a milosc byc moze przyjdzie z czasem... Miesiąc temu pojawił sie ten ten drugi - D.. Kulturalny, cierpliwy, sympatyczny, w moim typie, a co najważniejsze z niesamowitym przyciąganiem. To jeden z jego kolegów. Byliśmy razem na kolejnej imprezie, tam wyszlismy razem wraz z kolezanka i caly czas sie zaczepialismy, przed domem zalozylismy sie, a on zaproponował, ze jesli wygra to pojde z nim do kina. Strasznie mnie do niego ciągnie, nie potrafie tego wytłumaczyć i strasznie mnie to boli. Tym bardziej, że nie mogę przestać o nim myśleć, nawet jak jestem z chłopakiem. Tak sobie pomyślałam, że może porozmawiać z A.? Nie wiem co mam robić z tym, ale nie mogę sie doczekac następnego spotkania na imprezie z D. :< Poradzcie coś, proszę. :(

Gość 123654..
Zerwij z nim i może uda się z D.?