Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalodz25

Jego obojętność.. Rozstanie i co dalej ?

Polecane posty

Witam rozstałam , się z facetem w sobote , z powodu rózneo zapatrzenia na świat , byliśmy ze sobą 2.5 roku a on wyznał mi że nie widzi mnie narazie w swoim życiu , że on niewie jak chce żyć , że musi sie skupić na sobie , powiedzial że sie pogubił i musi sobie przemyśleć wszystko. Chciałam przerwy miesięcznej , bo czulam że jest bardzo zle on był obojetny mało sie odzywal itp , powiedzial że życzy mi wszystkiego dobrego i ze chce pogadac od czasu do czasu i za jakiś czas sie spotkać jak sobie to poukłada , niewie kiedy , dodam że nie odzywa sie do mnie 5 dzień juz co mam robić ?

Nic. Żyć dalej. On Cię nie kocha, do uczuć go nie zmusisz przecież. Jakby mu na Tobie zależało inaczej by się zachowywał. Naiwne byłaby wiara w tłumaczenie, że się pogubił, że nie wie jak chce żyć ... Po prostu łagodnie z Tobą zerwał.

On mi napisał ze chce ze mna miec kontakt co jakis czas i sie spotkac za jakis miesiac czy cos takiego , i niewiem czy to ma sens to spotkanie .. I czy mam go wykasowac z moich mysli.. Caly dzien dzis wymiotuje..

Gość posłuchaj rady
To zależy czy chcesz na niego czekać mimo, że nie ma żadnej gwarancji, że po tej przerwie wróci do Ciebie. Ja bym nie chciała. Ja też miałam takiego "pana niepoukładanego". Nie chciałam czekać, bo uważam, że jestem warta więcej niż facet, który sam nie wie czy chce być ze mną czy nie. Jak ktoś mi na miłość i oddanie odpowiada takim czymś, to bez względu na całą miłość i szacunek dla niego, szacunek do samej siebie przeważył.

Gość herrr
nie obiecuj sobie nic, bo szczerzee- on już ma kogoś. I teksty typu "muszę to przemyśleć", "pogubiłem się", "pogadamy kiedys", to stare numery i znaczą tylko jedno - nigdy nie będziecie razem

Gość herrr
wiesz, Ty będziesz na niego czekała miesiąc, a on w tym czasie będzie się spotykał z inną. Przerabiałam - wiem o czym mówię

Gość no to ja to przebiję
moj oznajmił ze mam dać mu czas do końca roku a musi pookładać swoje sprawy ( rozwód) ze mnie kocha ale mam nie czekać, jak pytam po co mówi ze mam dać mu czas to sie dowiem po co, klotniom nie ma konca bo nie rozumiem takiego zachowania. No wiec niech mi ktos wyjasni co oznacza daj mi czas ale na mnie nie czekaj bo ja chyba za głupia jestem na to wszystko!