Gość gizella28 Napisano Maj 3, 2013 Pod koniec miesiąca wyprowadzam się od mojego byłego faceta. Jest mi winien pieniądze (500 zł) oraz wzięłam na siebie telefon na raty dla niego (rata 60 zł). Chcę spisać z nim umowę i dać mu termin do oddania pieniędzy oraz zapewnienia, że będzie spłacał raty. Czy wystarczy umowa spisana z nim, nasze numery dowodów itp.? Potrzebni mi są świadkowie? Muszę iść z tym do notariusza? Co jeśli on nie będzie chciał tam iść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale bym ci Napisano Maj 3, 2013 do notariusza. jak nie bedzie chciał iść , powiedz ze zgłosisz wyludzenie, i rozporzadzanie mieniem na twija niekorzysc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grigorij saakaszwili Napisano Maj 7, 2013 Może sobie być winien, dajesz na ładne oczy to teraz możesz mu skoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2018 polecam www.poradyprawne.com - według mnie najlepsze porady prawne online, a korzystałam już z kilku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2018 Po poradę prawną najlepiej udać się do kancelarii radcy prawnego. Ja pomoc otrzymałam w kancelarii radcy prawnego www.kancelariagloss.pl Kancelaria ta znajduje się w Tychach, więc polecam ją wszystkim z tych okolic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polim Napisano Luty 12, 2019 Po poradę prawną najlepiej udać się do sprawdzonej kancelarii prawnej. Jeżeli mieszkacie w okolicach Lublina to wybierzcie się do www.kancelariaadwokackalublin.pl Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną pomocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marekKos Napisano Maj 26, 2019 Takie porady online świadczy adwokat Paweł Świetlicki www.adwokatswietlicki.pl/ Bardzo fajny skuteczny prawnik, bardzo mi pomógł. Nie bójcie się porad online, to teraz już całkiem powszechne zjawisko. Ważne, by trafić na dobrego specjalistę, poszukajcie sobie opinii o danym prawniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariokana Napisano Wrzesień 29, 2019 Jeżeli zalezy Ci na kompetencjach, to proponuję udać się do Anny Legieć. Pomagała mi w mojej sprawie przeciwko firmie windykacyjnej, która naliczyła sobie niestworzone kwoty jako odsetki. Myślałam, że będę musiała zapłacić a miło się zaskoczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2019 polecam napisac do radcy Karola Wieczorskiego, mam ogromny zasób wiedzy prawniczej, poza tym to były sędzia i potrafi spojrzec na sprawę pod każdym kątem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamisia30 0 Napisano Sierpień 4, 2021 Polecam https://ekancelaria.tv/ porady prawne online .Najlepsze porady ,fachowa obsługa . POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamisia30 0 Napisano Sierpień 4, 2021 Polecam https://ekancelaria.tv/ porady prawne online .Najlepsze porady ,fachowa obsługa . POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach