Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety to anioły

Czy jesteście w stanie pokochać znów?

Polecane posty

Gość kobiety to anioły

Pytam Was drogie Panie

Gość gdfgfgd
tą samą osobę czy inną ? po złamanym sercu

Gość a Ty masz skrzydło drugie
rośnie u Twoich ramion... ( to a propos aniołów ;) ) nie sądziłam że kiedyś to nastąpi nie wierzę już w miłość

Gość kobiety to anioły
kogoś innego

Gość Dzivfka z aureolą.
znów? ja kocham tylko siebie :D

Gość samotna forever .,.,
tak poważnie to ja nie wiem czy w ogole umiem kochać...umiem pożądać, pożądanie mija po kilku miesiacach...

Gość kobiety to anioły
Gdy staniesz przy mnie blisko I mocno mnie przytulisz Bez trudu popłyniemy Prosto w wysokie chmury błąd w myśleniu, ale jestem w stanie to zrozumieć i mam nadzieję, że ktoś w końcu wpłynie na twoje myślenie:)

Gość kobiety to anioły
kochać siebie to pierwszy krok

Gość kobiety to anioły
a pytam bo wgłębiłem się w to forum i jestem lekko wstrząśnięty

dlaczego błąd w myśleniu ?

Gość kobiety to anioły
błąd po prostu, niektóre przyczyny błędów są oczywiste i nie wymagają dodatkowych wyjaśnień

ok myślałam ( śmieszne ;) ) że On wpłynął na moje myślenie efekt mój pierwszy wpis a przecież Miłość cierpliwa jest tylko dlaczego ja tego nie doświadczę

Gość kobiety to anioły
znów błąd, no chyba że Ty znasz własną przyszłość

Gość kobiety to anioły
może wczesniej to nie była miłość?

Gość kobiety to anioły
zanim stanie się nieuniknione zmień swoje myślenie

Gość ODPOWIEM NA PYTANIE JA
nie jestem w stanie znó pokochać bo raz kochałąm i wystarczy i już z pewnych powodów go nie ma a drugiego takiego [ inteligentnego , kulturalnego , spokojnego , oczytanego , lubiącego literaturę znającego się na kulturze , psychologii, ekonomii , itp......] nie spotkam, bo po zakończeniu związku z nim spotykam samych idiotów ;/ porównuję ich do niego ...ale niestety nie ma nawet czego porównywać Z większością facetów nie mam o czym rozmawiać nawet przez 10 , 15 minut ;/ Piszesz że jesteś lekko wstrząśniety gdy czytasz to forum .. czym niby wstrząśnięty ???? co jesteś kolejna osobą mieszkającą na ksieżycu ????? że nie widzisz co się dzieje wokoło ????

Gość kobiety to anioły
może Twój były to debesciak i faktycznie masz rację......tego nawet Ty nie możesz być pewna, więc bądź otwarta na "nowe" skoro Twój były Cię wybrał to nie ze względu na ciasnotę światopoglądową....

Gość kobiety to anioły
przyznaję, że słowo wstrząśnięty było tu nieodpowiednie

Gość racccc
www.mach-23.blog.pl

Gość mmmmmmmmmmmmmm73
jestem w stanie i wybaczam tez,kiedys kolo sie odwroci,bo...zycie to kolo losu:)

Gość mmmmmmmmmmmmmm73
...bo, zycie jest echem :) co dajesz to wraca do Ciebie ze zdwojona sila:) dlatego wybaczyc warto aby bylo lzej samej dla siebie..

Trzeba kochać, bo miłość nadaje życiu sens. Jest motorem wszelkiego działania i pozwala przetrwać trudne chwile. Ja "uwielbiam siebie" :) Choć wiem, że daleko mi do doskonałości, to jednak nie ustaję w działaniu, żeby poznawać to co mnie pasjonuje, czytać ciekawe książki, rozmawiać z ludżmi, którzy są skarbnicą wiedzy o życiu. Jak jest mi żle, to nakładam słuchawki i uciekam w świat muzyki, niekoniecznie rozrywkowej. Wolę klasyków. Kocham męża, chociaż nie jest to moja pierwsza miłość. Zanim Go poznałam, dostałam parę lekcji od facetów, którzy okazali się zaledwie '" RUCHACZAMI POSPOLITYMI". Nie z każdym wchodziłam w bliskie relacje, ale rozczarowania były bolesne, i potrzebowałam czasu, żeby się odrodzić. Teraz cieszę się tym, co mam. Pamiętając, że nic nie jest - na zawsze.

Gość ODPOWIEM NA PYTANIE JA
fakt, że coś się zydarzyło nie daje gwarancji że będzie się zdarzać kolejne razy .... było raz nie ma i nie będzie ..... A życie fantazjami i urojeniami nie ma sensu w tzw. "moc przyciągania" o któtej piszą niektórzy też zbytnio nie wierzę ... Ale oczywiście mam też inne zajęcia a nie to że rozmyślam nad tym całymi dniami bo nie tylko ta dziedzina życia jest istotna ...

Gość minutka godzina sekunda
MIŁOŚCI NIE MAAAA JEST TYLKO KASA ZAUROCZENIE MANIPULACJA WYRACHOWANIE MIŁOŚCI NIE MAAAAA

Gość mmmmmmmmmmmmmm73
milosc jest w nas, w srodku nas :) "swiat jest taki, jaki myslisz ze jest"

Gość jakoby wam powiedzieć
i tak nie zrozumiecie że miłości nie ma przekona się każdy sam osobiście ale widocznie sami przed 20 tką tu siedzą albo 20 -kilkulatkowie więc jeszcze o tym nie wiecie :) Spokojnie dowiecie się wkrótce

Gość dryń dryń
jest miłość bo nie każdy manipuluje,jest wyrachowany i liczy sie dla niego kasa są ludzie zdolni do miłości to jest miłość po prostu często ci niezdolni do miłości psują tych zdolnych ale.. twierdzenie że miłości nie ma to ignorancja jeśli ma jej nie być to ja nie chce tu być bo miłosć najważniejsza