Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja............................

jest szansa żeby go zmienić ?

Polecane posty

proszę pomóżcie mi,doradzcie cos bo jestem na skraju zalamania. nie dość że jest święto,czyli czas który powinien spędzic ze mną, pojechał sobie na ryby jak prawie codziennie. Wciąż pierdoli tylko o tym dlaczego nie moze złowić tak duzych jak koledzy. Z kranu w kuchni woda cieknie prawie ciurkiem.Nic go to nie interesuje,a mi wygada że kubek brudny stoi. Łzy mi tak ciekną z tej niemocy że nic nie widzę. Jestem wyczerpana. Co mam zrobić? pomozcie mi .Dopoki pracowal normalnie w duzej firmie bylo ok. Teraz sobie poszedł na L4 na kregoslup i jak mu zwroce uwage to mówi że pieniadze ma prawie takie same wiec mam sie nie czepiac. A ja naprawde chyba sie powiesze bo juz nie mam na to siły .

Gość nie zniosę wiele więcej
nie zmieni się

ja ma to samo!!!! pojechał,sobie a ja mam jeden dzień wolnego a kolejny niewiem kiedy bede miała a on sobie pojechał

może macie pomysł na jakas drastyczna metode zeby sprobowac. Zależy mi . Jestem w 5 miesiacu ciąży i mieszkamy razem 4 lata .. Czy jest jakiś sposob zeby zastanowil sie nad swoim zachowaniem ?

karo92 rozumiem Cie . Ja mam tak od kilku miesiacy.

Gość rozwódka...
widocznie was nie chcą :( niczego nie zmienicie