Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patynka

związek ona 34 on 27...

Polecane posty

Czy taki związek ma sens.. Ja samotna z synkiem ,on samotny.. Cholernie zawrócił mi w głowie. Jest spokojny,dojrzały,idealny. Ale ta różnica wieku...

A na co liczyłaś? Samotna matka w wieku 34 lat, do czego się nadaje?

Gość czy ten
związek ma sens? pewnie że ma!!! pod warunkim, że Jemu zależy na Tobie tak jak Tobie na Nim.... To nie wiek ma znaczenie, ale wspólne- podobne podejście do życia

Gość czy ten
Pan i Pani są w sobie zakochani? czy ta Pnai tego Pane chce? i odwrotnie

Gość florecita
to zalezy od Waszego charakteru ja mam 27 lat moj partner 35 i dogadujemy sie doskonale.Nie wyobrazam zwiazac sie z 27 latkiem

Gość ja jestem z chlopakiem
ktory jest ode mnie 6 lat mlodszy i jest ok :)

Gość tak może mieć sens
też spotykam się z młodszym ode mnie ale po przejściach-On nie ja ;) gdyby miał dziecko nie pozwoliłabym Mu odejść wiem że tego pragnie dlatego muszę o Nim zapomnieć aby był szczęśliwy nie ze mną a Wam życzę szczęścia i trzymam kciuki będzie dobrze 🌻

Gość florecita
tak moze miec sens nie rozumiem Ciebie skoro Go koszasz po co kazesz mu odejsc?

Boję się opini znajomych,rodziny. Boję się czy on nie uzna życie ze mną za poważne. W końcu mam dziecko,muszę myśleć też raczej odpowiedzialnie. Ta różnica wieku wydaje się duża..Jednak jak z nim jestem zapominam o tym.

Gość badccka
chyba zawariowałas

Gość a chyba każdy sam powinien
każdy sam powinien wiedzieć czy woli młodszego czy starszego ... jestem też w twoim wieku i nie chciałabym zwiazku z 27 latkiem bo nie lubię młodszych ale skoro ten Tobie odpowiada to ok :)

Gość hydrauliik
Cięzko cos powiedzieć na razie jest z toba bo jeszcze nie znudziło mu sie bzykanko. Albo inaczej - bzykanko rekompensuje fakt posiadanai przez ciebie dziecka. Jak utrzymasz go 2 lata jest duża szansa że będize twój

Ja też tego nie planowałam.Długo trwało zanim się zdecydowałam na taki związek. Przy nim nie odczuwam tej różnicy wieku. Jest tak jak powinno być...

Gość badccka
chyba zwariowalas ze siei jeszcze zastanawiasz,kobieto ,bierz go i kochaj

Gość zakochana jedynka
kochana- zakochana:)roznica wieku nie ma znaczenia!jak ci jest z nim dobrze to badz szczesliwa.wiadomo ze musiszze wzgledu na dziecko podejmowac odpowiedzialne decyzje ale to nie znaczy ze zwiazek z facetem o 6 czy 7 lat mlodszym skonczy sie porazka!mozesz zwiazac sie z 40 latkiem ktory bedzie niedojrzalym i nieodpowiedzialnym gowniarzem.ja bym zaryzykowala i nie zastanawiala sie za duzo.czas pokaze czy on sie sprawdzi w roli partnera i ojca.a ty mysle ze okim matki bedziesz czula i wiedziala jak bedzie dzialo sie cos nie tak.jak jest ci i dziecku dobrze to nie kombinuj i nie analizuj!zyj i badz szczesliwa!pozdrawiam!ps: miedzy mna i moim partnerem jest 15 lat roznicy i jestem szczesliwa.mam tez dwojke swoich dzieci i ja widzze i czuje ze one tez sa szczesilwe.ZYCZE CI POWODZENIA I DUZO MILOSCI!

Gość fgfggfghghgh
piszesz ze dzieci się nudzą bo ktos napisal ci prawdem choc dosc wulgarnie ale prawde? to związek tylko i wylacznie na zasadzie, zeby poruchac starszą, a i tak cie zostawi dla mlodszej.

Ten związek nie opiera się tylko na sexie. Oboje pracujemy,on uprawia dodatkowo sport. Czas spędzony razem jest cudowny. Poznajemy sie nawzajem. On nigdy nie dał mi odczuć różnicy wieku.Jak na swój wiek jest naprawde dojrzałym mężczyzną...

Gość cvb cdbgdbgh
michal3 kolejny sfrustrowany prawiok ktorego nawet 60latka by nie chciala

Ale napisz coś o dymaniu. Jaki jest w łożku? Przed nim puszczałaś się bez zobowiązań?

szczerze? Moja też jest ode mnie starsza.. o 10 lat.. i co? jest cudnie :):) w życiu bym nie podejrzewał, że można tak zwariować.. reakcje rodziny, ludzi itd.. i co? Wszyscy zaakceptowali i cieszą się Naszym szczęściem. Ba! niektórzy nam zazdroszczą.. miałem dziewczyny młodsze i w moim wieku..ale ta jest wyjątkowa.. zaraz mamy slub :) także trzymaj sie i wiem co pisze:)

Gość cvb cdbgdbgh
best one poki co ejst dobrze, nie zapominaj ze kobiety sie szybciej i "brzydziej " starzeja od was. facet im starszy tym przystojniejszy, kobieta niestety fuuuuuuuuuuuuuj i to pisze ja - kobieta

Gość tyip
Ma sens ! i co to za wielka różnica wiekowa? mieścisz się w 10 , więc prawie to te same bajki, nie bój sie to twoje życie, nie zważaj na innych.

''nie zapominaj ze kobiety sie szybciej i "brzydziej " starzeja od was. facet im starszy tym przystojniejszy, kobieta niestety fuuuuuuuuuuuuuj '' Zgadzam się, facet z wiekiem staje się przystojniejszy, a kobieta maksymalnie do 47 roku życia może być ładna, później nadaje się do utylizacji.

Ja bym raczej powiedziała że "kobieta jest jak wino. Im starsze tym lepsze"...