Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_3556wawa

nie mogę przestać mysleć o moim instruktorze...;(

Polecane posty

Gość magda_3556wawa

tak wiem, że pewnie teraz zaczniecie wszyscy po mnie jezdzić, że onn\i wszyscy tacy są ze ja jestem głupia i naiwna bo zauroczyłam sie instruktorem... a nie powinnam bo wiadomo. ale cóż stało sie i już...i nie wiem co zobić,skończyłam juz kurs zdałam egzamin i .... koniec? :( ciagle o nim mysle przypominam sobie rózne nasze rozmowy z jazd i w ogóle. a on milczy. czasami ledwo sie powstrzymuje zeby do niego nie napaisąc ale w ostateczności nie pisze bo nie chce sie narzucać i czekam mając nadzieje ze to on napisze bo jak to mówią jakby chciał to by sam napisał tak zgodze sie... ale ja nie wiem jak sobie z tym poradzic. prosze pomóżcie mi...

Gość nigdy nie uwierze, ze
ja nie wiem co wy tak wdychacie do tych instruktorow. moj byl stary i oblesny - nawet bym go palcem nie dotknela. z reszta jak widze Lki w moim miescie i patrze na instruktorow, to nic ciekawego w nich nie ma, malo przystojniakow ...

Gość magda_3556wawa
no tak ale akurat ja miałm młodego i przystojnego i też sie zastanawiam co z nami albo z nimi jest nie tak i nie wiem.. nie wiem co robic:(

Gość magda_3556wawa
porozmawia ktos ze mną? proszee:(

Gość fiorellllaaaaa
ale co do neigo napiszesz?on jakis kontakt z Toba utrzymuje?

Gość magda_3556wawa
no właśnie jak miałam kurs to czesciej pisalismy a teraz to jako s tak radziej i sama nie wiem... wiem jestem gupia bo robie sobie nadzieje a on pewni najnormalniej w swiecie mnie olewa:(

Gość himere234567890
tez tak miałam:(