Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mnie wzięło...

stać Was na to czego potrzebujecie? ciuchy, kosmetyki?

Polecane posty

Gość tak mnie wzięło...

czy musicie sobie odmawiać? bo ja niestety musze sobie odmawiać wielu rzeczy bo mnie nie stać:(

Gość był czas, gdy
bylo mnie stać na co chciałam..wszystko opłaciłam i jeszcze zostało... ale nie rzucałam się z kasą zeby mieć coś na czarną godzinę , która właśnie nastała :P

Gość tak mnie wzięło...
a co, pracę straciłaś? przesrane ze chcę sobie kupić balsam do ciała, ale nie mam kasy:(

Gość decubal jest na
stac mnie na zaspokojenie potrzeb tych podstawowych i tych niej podstawowych. stac mnie by czasem isc do kina, by co miesiac kupic sobie nowe buty, by chodzic co tydzien do knajpy ale tego nie robie, wole odkladac.

Gość decubal jest na
ja mam duzo balsamow i masel do ciala bo jestem kosmetycznych chomikiem. z checia sie podziele :)

Gość 457ZXCVGNJM,./
O matko ja właśnie opróżniam szafę z ciuchami do sprzedaży bo uzbierało się 30 kg i do tego full obuwia. Dzięki temu mam pretekst żeby kupić sobie coś nowego i pewnie w niedługim czasie znów zapełnię całą szafę przesuwną a jest pojemna konkretnie :) Kosmetyków mam na najbliższe 1,5 roku lub nawet dwa lata. Ale ja akurat lubię zakupy, sprawia mi to przyjemność. Poza tym nie lubię ileś lat chodzić w jednym i tym samym. Jak mi się coś znudzi to wydaję albo sprzedaję.

Gość tak mnie wzięło...
wychodzi że w Polsce nie ma takiej biedy;)

Gość eeedi dedd
Jako tako mnie stać, ale na moje potrzeby, a nie na zaspokajanie potrzeb producentów jakichś gównianych mazideł, które w większości ani nie dodają urody ani zdrowia. No chyba ze ktoś ma hobby smarować się tłuszczem w ładnym puzderku, ale to drogie hobby.

Gość decubal jest na
to nie zawsze hobby, czasem to przymus jak ma sie bardzo suchą skórę :(

Gość był czas, gdy
Tak straciłam pracę i dzięki temu, że oszczędzałam mam teraz za co żyć... :P ale obawiam się, że jak tak dalej pójdzie ze szukaniem to za jakiś czas będę sie zastanawiać czy kupić krem czy zbierać na buty :O

Gość 457ZXCVGNJM,./
Ja w Polsce nie mieszkam. Dopiero gdy zmieniłam kraj mogłam pozwolić sobie na większe szaleństwa.

Gość aleeee jaajaja
jdnak mieszkając za granicą życie wygląda lepiej... ino wiać z Polski.. :O

Gość hgfdertre
Stać na szczęście :classic_cool:

Gość uriage :P
mnie nie było stać na nic dosłownie, ale znalazłam pracę, stac mnie i dalej mam tylko bardzo podstawowe rzeczy bo nie umiem wydawać i wiele wydaje mi się zbędne. ale z dwojga złego to chyba lepiej tak, niż miałabym rozpieprzać więcej niż zarabiam ;]

Gość jgbv3232
nie stac mnie, jestem bezrobotna :(

Gość bogata, nie bogata
nie zawsze a może stać ale, ja jestem osobą której żal za kurtkę dać 300 zł czy buty 340 szkoda wydać mi za sukienkę 250 zł czy 200 za perfumy kupować kupuję ale rzadko