Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89kaasia89

Co sobie pomysli

Polecane posty

Gość 89kaasia89

Witam Was. Mam taki problem. Wczoraj spotkałam się z chłopakiem z którym łączą nas tylko relacje koleżeńskie. Byliśmy u niego,wypiliśmy po 2 piwa i tak się zagadaliśmy że zrobiło się tak późno że postanowiłam zostać na noc. Na początku kazałam mu spać na podłodze ale potem uznałam powiedziałam że jak będzie spał na drugim końcu łóżka to może się położyć. Spaliśmy tak całą noc.Nic między Nami nie zaszło. Rano tylko jak się obudziłam,nie wiem taka chwila słabości i się do niego przytuliłam. Czy może sobie pomyśleć że jestem łatwa albo że coś może między Nami być??Dodam że poza przytuleniem nic nie było nawet pocałunku.

Gość Tobynek
Przytulanie się do faceta po wspólnym, nawet całkowicie niewinnym, spaniu w jednym łózku chyba jednak wykracza poza relacje koleżeńskie. Tak sądzę... :-)

Gość 89kaasia89
Tzn. że może sobie coś pomyśleć tak. Jak mogłabym to jakoś złagodzić,wytłumaczyć żeby właśnie sobie nic nie pomyślał? Ale czy twoim zdaniem uznał mnie za łatwą dziewczynę?

Gość 89kaasia89
??

Gość kasia :)
jeżeli jest miły i troche Cię lubi-nie pomyśli nic złego a może z tego coś będzie ;)

Gość 89kaasia89
Nie ukrywam że wolałabym oceny płci przeciwnej,jak oni na to patrzą:) Ale dziekuje,też tak myślę.Tzn. z mojej strony nepeno nic nie będzie bo ja jestem po nieudanym związku i jak narazie żadnego nie planuje,dlatego własnie mi tak głupio

Gość 89kaasia89
hehe Twoim zdaniem osoba która wypije 2 piwa raz na ruski rok jest alkoholikiem.To panu już podziękuje:)

Gość 89kaasia89
Ok,dzięki za Twoje zdanie na ten temat:)