Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleleolala

Wstawie sobie ubikacje do pokoju :P

Polecane posty

Gość oleleolala

Ciąża potwierdzona dopiero niedawno a od samego początku latam do lazienki jak oszalała też to tak wam przeszkadzało?Nawet ograniczam się z piciem czego kol wiek żeby wychodzić z tej łazienki :D Nawet ten ból brzucha i mdłości tak nie przeszkadzaja :D

Nie pomoże ani wstawianie kibla do pokoju, ani ograniczanie picia ani nic. . . :) takie już uroki ciąży :) ja latałam dosłownie co chwilę, a parę tygodni przed porodem to już wgl mogłam na wc spać xD

Gość do autorki.....;.....
czego kol wiek....naucz sie pisac kmiocie wiejski:D

Gość sikac ci sie chce
na poczatku ciazy przez hormony, potem sie troszke uspokoji a na koniec jak dziecko bedzie juz duze i naciskalo na pecherz to znowu zaczeniesz chodzic czesciej napewno nie ograniczaj picia wody bo organizm zacznie ja magazynowac w tkankach i bedizesz opuchnieta

Gość do - no to ladnie zalatwilas
moja droga, nie powiem nic pocieszajcego... no, poza tym, ze moze na poczatku I trymestru bedzie lzej ale w III bedziesz mial stale ucisk na pecherz, wierz mi ze to o wiel gorsze niz latanie co 10 minut na siku bo 24h na dobe bedziesz miala wrazenie, ze ci sie chce, to dopiero wkurwiajace :D

Gość do - no to ladnie zalatwilas
na poczatku II - mialam na mysli (nie I)