Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomzociemi

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Pomzociemi

21 kwietnia uprawiałam seks z chłopakiem, był to nasz piewrszy raz.. Prezerwatywa się zsunęła z niego i do połowy była we mnie, od razu ją wyjął. W zsuniętej prezerwatywnie znajdował się wytrysk chłopaka, prezerwatywa nie była pęknięta. 24 kwietnia znów uprawialiśmy seks, tym razem prezerwatywa pękła, chłopak nie skończył we mnie, bo do jego orgazmu było daleko. Okres powinnam dostać 27 kwietnia, mam nieregularny cykl ale ostatnim czasem miesiączka występowała 24 - 28 kwietnia. Do tej pory okresu brak. Czy mogę być w ciązy?

Gość 123blablabla123
bardzo mozliwe, ale nie pewne :) wiec lec jutro po test i sie upewnisz :)

Gość Pomzociemi
ale przecież przy pekniętej prezerwatywnie może nasz stuosunek trwał 2 minuty, zanim się zorientowaliśmy.

Gość 123blablabla123
nie masz pewnosci czy plemniki nie wydostaly sie z czlonka partnera. Dzieje sie to przeciez nie zawsze tylko podczas dojscia. Dla pewnosci zrob test. A jakich gumek uzywaliscie??

Gość monika 29999
tak jest duza szansa na ciaze , zrob test z porannego moczu

Gość fgdfhdh
jak wam sie zsunela prezerwatywa albo pekla powinnas od razu przyjac tabletke do 72 godzin zebys w ciaze nie zaszla, jak dla mnie to ciaza na 99% bo sa olbrzymie szanse , zwlaszcza jak byl to pierwszy raz to facet jest bardzo podniecony i wczesniej juz mu wylatuje plyn jeszcze przed dojsciem i on tez zawiera plemniki,takze radze wizyte u ginekologa

Gość pomozciemi
durexy.

Gość kddklfdd
zrob test i napisz co u ciebie