Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaA7

Fantastyczna książka "Piąta fala pożądania"

Polecane posty

Gość IwonaA7

Gorąca zachęcam do przeczytania książki M. Nowickiej "Piąta fala pożądania". Jest to zbiór niekonwencjonalnych historii o życiu seksualnym ludzi w różnym wieku. Autorka w zmysłowy i erotyczny sposób opisuje akty seksualne bohaterów. Książka wywarła na mnie ogromne wrażenie, czytałam ją z zapartym tchem i przeniosła mnie w inny świat erotycznych doznań. Jest to fantastyczna, odważna propozycja zwłaszcza dla kobiet.

Gość zielonanoc
Po cholerę zakładasz tyle tematów o tej książce,chora jesteś?

Gość justa1983
Widzę jakies slowa krytyki:) i dobrze kazdy ma prawo do swojego zdania. Mnie ksiazka przypadla do gustu bo któz nie lubi gorących opiwieści okobietach spelniajacych swoje najskrytsze fantazje erotyczne? Jestem pewna że kazdy!To książka ktora pozwaal zajrzec w umysł kobiet!

Gość buben11
Książka super i nie zgadzam się ze zdaniem innych osób:) bardzo mnie pochłoneła treść tej książki, ponieważ uczy jak kobieta z mężczyzną powinni poznawać siebie w temacie erotycznym :) Gorąco polecam:)

Gość wcale nie widac jak jeden
i ten sam idiota zachwala ten szajs. Żenada.

No a ja właśnie zastanawiałam się czy zamieszczane opinie to reklama, ale stwierdziłam że sama przetestuję i muszę zmartwić przeciwników. Książka po prostu jest dobra. Pikantna i bezpośrednia. Ulubione historie "Osaczona" oraz "On"...ech :-). Pewnie za chwilę pojawi się kolejny negatywny komentarz no ale cóż.

Gość Mateusz21
Książka naprawdę dobra :) opisuje wiele ciekawych historii seksualnych, gorących i namiętnych. Wiele scen przydaje się w przyszłości. Polecam do przeczytania :)

Gość ksiazka do dupy a PR jeszcze
gorszy. Idzcie sie utopic.

witam, ja rownież ja przeczytalam. z każdym nastepnym zdaniem, wydarzeniem wciagala mnie coraz bardziej. opisane sa w niej historie które moga dotyczyc kazdego, zarowno ludzi odpoczywajacych w senatoriach konczą na zwyklych studentach. kazdego z tych ludzi łączy jedno pożądanie, a wiadomo bez tego byloby nudno.

Gość daniel 91
witam książka bardzo fajna życiowa :) polecam do przeczytania

Gość trrrr
ta książka to bubel a po drugie to oszustwo bo każą pisać a nawet nikt nie zap.łacił i nie sprawdził raportu.Ps.sama sie przekonałam na własnej skórze.wiec nie polcecam polecania dalej tej książki.

Gość katrem78
Moja przyjaciółka mi mówiła o tej książce, ale jej nie wierzyłam, ze moze byc taka fajna. No prosze a jednak sie myliłam ;) Jak sie okazało nie tylko ona zaczytuje sie w tej książce :)

niestety ale sprawa z tą książką to ściema. spdwa . com-jobs . org zlecają do napisania pozytywne komentarze o tej książce. Również dostałam od nich ofertę napisania komentarzy ale z tego co widzę nie płaca. Brak do nich kontaktu - skype nie istnieje - sprawdziłam, wydawnictwo org-epost . com to również jakaś ściema - nieprawidłowe dane kontaktowe. Ktoś napisał że zamówił e-book a przesłali mu błędny kod. Oj bardzo brzydko tak oszukiwać ludzi. Dostałam wersję skróconą tej książki i nie polecam...grosza od harlekina.

w ramach ścisłości wersję skróconą Ci oszuści udostępniają do zrealizowania zlecenia...ani jednego pozytywnego słowa nie zamierzam napisać o tej pseudo książce. Ludzie nie dajcie się nabrać...

Gość oczywiscie ze to kit
ale jak widać debili nie brak i dalej zasmiecają forum, jak nie tą piątą falą to jakimś innym gównem o seksualności. Za takie cos powinna byc kara chłosty i to publicznie, jak w krajach muzułmanskich.

a faktycznie...widzę że teraz jest kolejna pseudo-literatura wymyślonej autorki Skesualne przygody współczesnych polaków - he he he. Ja tam nie omieszkałam powiadomić policję o oszustwie. Może im się dobiorą do tyłka.

Zgadzam się, że opiniami, że "Piąta fala pożądania" jest książką, która w niebanalny sposób pokazuje świat erotyki, pragnień i pożądań kobiet w różnym wieku i w różnych sytuacjach życiowych. Z każdą stroną coraz bardziej zagłębiałam się w opisane przygody. Pełna pikanterii, ale nie wulgarności.

Gdzie mogę kupic tę książke pomóżcie na Allegro NIE MA!!!!

Gość taratara
No i znowu działają sprzedawcy tego bubla. Przeczytałam i rzygać sie chce. No piszę tam że 11 letnia dziewczynka rozdziewiczona przez ciotkę rączką od skakanki,a zaraz potem dorosły facet mocno wyposażony wchodzi w nią we wszystkie dziurki i p******i a.... dziewczynka przeżywa całą serie orgazmów. No kto to mógł pisać jak nie jakiś erotoman zboczeniec facet. Gdzie cień realiów??

Gość gość
"No piszę tam że 11 letnia dziewczynka rozdziewiczona przez ciotkę rączką od skakanki,a zaraz potem dorosły facet mocno wyposażony wchodzi w nią we wszystkie dziurki i p******i a.... dziewczynka przeżywa całą serie orgazmów." O ja cie pierdziele, co za psychol wymyslił cos takiego. Rozumiem opowiadania o seksie, nawet wyuzdanym, miedzy DOROSLYMI. Ale cos takiego?K***a, trzeba byc niezłym zjebem, zeby zachwalac takie gowno i jeszcze sie szczycic, ze sie nim podniecilo (jak ta jebnieta rattara powyzej).

Gość gość
Polecam książkę M. Nowickiej "Piąta fala pożądania".Książka radykalnie zmienia podejście na fantazje seksualne i pożądania współczesnych kobiet. Autorka wykorzystuje w swoich opowiadaniach szczere i dogłębne opowiadania kobiet w różnym wieku, z różnych warstw społecznych, mieszkających w przeciwległych kątach świata. Wciąga czytającego w świat erotyki i zmysłowości oraz pozwala na odkrycie swych fantazji erotycznych. Wśród seksuologów ta książka osiągnęła bardzo wysokie ocen. Książka pokazuje prawdziwe życie erotyczne współczesnych Polaków. Jest jedną z najlepszych i najbardziej satysfakcjonujących książek erotycznych w naszym kraju.Autorka w sposób wybitny ubiera swoje wieloletnie doświadczenie seksuologiczne w kształty opowiadania literackiego. W sposób zaskakujący pokazuje nam przejawy ludzkiej seksualności. Książka dla kobiet odważnych

Gość gość
widać, ze zboczonych pop*****lców-fanów tego gówna nadal nie brak :O.

Gość Sieniu86
W naszych czasach gdzie seks jest obecny wszędzie prowadzi, zakładamy konta na czatach portalach, czytam o seksie w internecie. Pochylmy się nad czymś głębszym niż płytkie oh oh ah ah w trakcie czytania Piątej fali pożadania, muszę zgodzić się z innymi czytelnikami forum że jest to książka jak na polskie realia kontrowersyjna ale nie bójmy się tego co nas otacza a seks nas otacza z każdej strony. Mocna, przepełniona erotyzmem, każda strona tej książki jest jak obnażenie naszych pragnień i marzeń o których boimy się mówić, a kto wie może po tej lekturze staniemy się bardziej otwarci i dostępni dla swoich partnerów czy małżonków ja osobiście bardzo polecam Pozdrawiam PS

Gość 1989gwiazdeczka
Książka "Piąta fala pożądania" M.Nowickiej jest warta polecenia. Nigdy nie lubiłam czytać książek do momentu kiedy wzięłam w rękę właśnie tę książkę...przenosi nas ona w świat pożądania i wielkich doznań seksualnych które możemy wykorzystać podczas naszego realnego życia...czyta się ją jednym tchem nie można się od niej oderwać..gorąco polecam bo nasz wolny czas jest godny jej poświęcenia

Gość KOLAela
Nie co dzień czytuje się takie książki. Książka fantastyczna, pokazująca co naprawdę "siedzi" w duszy kobiety, a raczej pokazująca, jak wydobyć z każdej kobiety potencjał seksualny drzemiący w niej samej. Polecam!!!

Gość gość
Kocurek18 i Misiowna, książka w wersji elektronicznej nie jest wcale darmowa, kosztuje 19zł, wiec nie wprowadzajcie nikogo w błąd, bo tracicie w moich oczach

Gość gość
W dzisiejszych czasach seksualność jest już na lepszym poziomie. Jednak z pewnością jeszcze większość kobiet ma problemy ze swoją seksualnością, którą skrywa głęboko w sobie jak żul osikane gacie. Książka Moniki Nowickiej jest przede wszystkim dobrze napisanym podręcznikiem dla wstydliwych jak i tych bardziej otwartych. Ciekawa podróż w świat erotyki, zachęcam do przeczytania

Gość dużo seksu 69
SŁUCHAJCIE ! Przeczytałam świetną książkę Moniki Nowickiej pt. Piąta fala pożądania i zachęcam wszystkich weźcie ją w swoje ręce. Książka ta wciąga w wir seksualnych przeżyć, które zapragniesz doświadczyć w swoim życiu erotycznym. Seks po jej przeczytaniu nie będzie już taki sam ;) Książka opisuje przeżycia seksualne różnych kobiet więc dowiedz się czego pragną kobiety:) Polecam

Gość Meggi031
Ja również polecam książkę "Piąta Fala Pożądania" Moniki Nowickiej. Widzę, że opinie są różne. Jednakże uważam, że jest to książka bardzo dobra, współczesna, o naszych czasach. Seks, pożądanie, erotyzm, namiętność towarzyszy nam na co dzień. Warto spojrzeć na te sprawy inaczej, odważniej :) Przeczytajcie, a sami przekonacie się!!!

Gość gość
Ja też chciałabym polecić książkę "Piąta fala namiętności" , myślę, że to odpowiednia książka dla każdego, kto chce poeksperymentować w sypialni. Opisane jest w niej wiele erotycznych przygód różnych kobiet, można je z powodzeniem przenieść do własnej sypialni i poeksperymentować. Mi przydaje się do fascynujących wieczorów z partnerem.