Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaA7

Fantastyczna książka "Piąta fala pożądania"

Polecane posty

Gość gość
niczego nie kupiłem a i tak mam mokro między nogami. Pozdrawiam oszukanych i zyczę powodzenia w przyszłości i bardziej uważać na oszustów

Gość iwi2010
Gdzie można zakupić tą książkę?? w necie szukałąm nie ma, po księgarniach też nie... może coś poradzicie

Polecam książkę "Piąta fala pożądania" Moniki Nowickiej, która skierowana jest do ludzi dorosłych zarówno kobiet jak i mężczyzn. Autorka opisując historie kobiet a raczej ich przeżyć seksualnych chciała zachęcić czytelników do odkrywania w sobie własnych doznań oraz poznawania siebie podczas uniesień seksualnych. Polecam w/w dzieło tym bardziej, że wg mnie jest zachęceniem do zdobywania coraz to nowych doznań w sferze intymnej.

Gość gość
przecież ta książka wogóle nie istnieje!

Gość gracjan 26
Witam wszystkich czytelników mam wielki problem chciałbym kupić zonie piąta fala pożądania. Ale nie mogę nigdzie jej znaleźć może ktoś z was by chvial sprzedac proszę o kontakt 721032528 pozdrawiam.

Gość gość
o co w tym chodzi, że każdy poleca książkę, której nigdzie nie ma ?

Gość gość
o dużo o niej słyszałam i na pewno po nią sięgnę. Ale jak lubicie takie książki z bardzo mocnym wątkiem erotycznym na pewno się wam spodoba też After Anny Todd.

Gość gość
Pomocy ! Gdzie mogę kupić tą książkę? sprawdzałam chyba w każdej księgarni. Jak wpisuje też na googlach Piąta fala pożądania" M. Nowicka to wyskakują mi same fora lub linki do książki Blakeson J i Yancey Rick o podobnym tytule.