Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nic z tego nie będzie

Postawiłam mu warunek...

Polecane posty

boję się reakcji i decyzji jaką podejmie, ale ja już tak dłużej nie mogę. Obawiam się, że musimy się rozstać, chociaż serce mi pęka na samą myśl o tym, bo kocham go bardzo.

Gość ddfdffdffg
jaki to warunek? albo sie ze mną ożeń albo koniec?

jeżeli zrywasz dla korzysci finansowych lub uciech czelsnych robisz źle. Jezli on Cie poniza psychicznie. Bije lub sparwia i inny ból - nie wahaj sie

Nie :) Albo przestanie myśleć tylko o sobie i zacznie być odpowiedzialnym i dojrzałym człowiekiem albo musimy się rozstać i niech żyje sobie jak chce.

Gość no słusznie
postawiłaś mu warunek i co, nie opadł?

Gość ddfdffdffg
...

Gość no słusznie
w zasadzie to facet raczej nie zmienia sie. może przystopuje, a potem znowu sie zacznie , niestety. Facet mądrzeje dobrze po 40stce. tak, że powodzenia i duuużo cierpliwości :P

Gość tyftyfty
A ja Ci mowie, ze jesli do tej pory nie byl odpowiedzialnym czlowiekiem to juz nigdy nei bedzie.

Gość tyftyfty
I bedziesz glupia poprostu jesli bedziesz sie ludzic ze jest inaczej. Na drugi raz znajdz sobie takiego, ktory juz poprostu taki bedzie.

No i własnie tego się obawiam, ale nie mogę sobie na to pozwolić. Spodziewam się naszego dziecka i chciałabym aby w końcu wydoroślał, jak tego nie uczyni, trudno, zostanę sama z dzieckiem, bo obecnie jego zdrowie i przyszłość jest dla mnie priorytetem, a On funduje mi tylko stres i przepłakane noce.

A jednak powód :)

Gość kukurykuu
alkohol , narkotyki i koledzy to jeszzce ie powód rozstania. Facet dorasta pozniej. ocknij sie" ? nie powód? ja właśnie dlatego zerwałam, bo mimo 32 lat nadal nie potrafił z tego zrezygnować. płakałam, chciałam wracać ale wytrwałam. po czasie wiem, że to byla dobra decyzja. faceci się nie zmieniiają

Gość byloSobieZycie
alkohol stres narkotyki i koledzy to jeszcze nie powod do rozstania ??? chyba jakies zarty? jak mozna zyc z cpunem i alkoholikiem np?

Gość Bydgoszczanek
Bydgoszczanin ty wyprowadź się z mojego miasta bo mi wstyd za ciebie:-p To uzależnienie. Dziewczyno! Spierdalaj od niego jak najszybciej! I to teraz kiedy stres jest ci najmniej potrzebny.

Nie no . Ok. Poprsotu chciałem znać powód. Ale lakohol to naparwde nie powód. Dzis kazdy chleje. Ja nie. tez nie toleruje alkocholikow ale ucze sie z nimi zyc. W zwiazkach tak bywa. Posatw mu ultimatum ale nie zrywaj jesli ci zalezy. No ja tego inazcej nie widze. A z narkotykow trezeba sie leczyc. Masz dziecko. Dziecko to podstawa

Gość Bydgoszczanin
Ok. Mozesz jeszcze pomieszkać. Ja chleję i wiem, że jak tak wybrał to... może warto pomuc mu i nim potrząsnąć?

a najlepiej dojdz do jadra przyczyny. zawsze jest przyczyna i powód. Nic sie ie rodzi od tak. A noz zrozumie. Wpierw ty go zrozum. Potem gadajcie o zwiazku bo zwaizek bez zrzumienia to i tak nie zwiazek

Gość Bydgoszczanek
Założycielko tematu, jak myślisz, dlaczego tak robi Twój partner? Czy chcesz mu pomóc czy tylko wymagasz od niego pomocy, bo się to tylko Tobie należy? Jak to jest, płacz niczego nie zmieni. A może tylko tu na forum dałaś upust swojej bezsilności, a wszystko już postanowione masz w główce?

Gość byloSobieZycie
dzis kazdy chleje" WYPRASZAM SOBIE - JA NIE CHLEJE a ze jest masa debili co pije to juz ich sprawa, oni sobie i swoim bliskim rujnuja zycie