Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania__

pomóżcie...

Polecane posty

Gość Ania__

witam. Mama mały problem miesiączka mi sie spoźnia juz dwa tygodnie a zawsze miałam regularnie...co28lub30dni. robiłam test ciążowy wyszedł negatywnie czy moze to byc spowodowane zbyt wczesnym stadium ciazy i dlatego wyszedl test negatywnie? bardzo prosze o pomoc. Ania

Gość zxzx
po takim czasie to jest moim zdaniem wiarygodny. Zapisz się do ginekologa.

Gość Ania__
a moze powtorzyc test?? strasznie sie martwie...

To może być wywołane też stresem bądź problemami hormonalnymi również odczekaj jeszcze kilka dni i zrób ponownie test jak wyjdzie negatywny a okres się nie pojawi to radziła bym udać się do ginekologa.

Gość Ania__
no wlasnie dzisiaj chce zrobic drugi test...a w tygodniu isc do learza... ale chodzi o to ze ja nie mialam ostatnio zadnych stresow ani nic takiego...

Gość zxzx
A to nie tylko musi być wina stresów. Mogły np. hormony zaszaleć. Poczytaj sobie o przyczynach braku okresu.

Gość Ania__
zrobilam dwa testy i oba negatywne jeden z nich tydzien temu drugi dzisiaj a miesiaczki dalej nie mam...

to prawdopodobnie problem z hormonami mialam kiedys cos podobnego ! tylko ze u mnie zamiast brak okresu mialam go caly czas !!!! wtedy ginekolog powiedziala mi ze brak okresu albo ciagly okres jest wynikiem problemow z hormonami (nie zawsze ale czesto) idz do ginekologa pewnie przepisze Ci tab i po sprawie :) test po takim czasie jest juz wiarygodny