Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marge33

leżące przyszłe mamy

Polecane posty

Gość marge33

witam,jestem w 19tc i juz musze lezec,brzuch zaczyna mi sie stawiac,mam male skurcze a w pon pessar,mimo to nakaz lezenia-szyjka sie skraca;(przezylam to samo z 1.ciaza i urodzilam synka w 39tc a teraz jeszcze 20tyg,czy ktos jeszcze lezy i go trafia?bo mnie juz zaczyna...

Gość albo ważniejsze jest zdrowe
donoszone dziecko albo"trafianie" pomyśl zanim głupio napiszesz! Są i takie co leżą całą ciąże ... od jej 7tc !

doskonale Cię rozumiem! Ja leżałam praktycznie całą ciążę teraz jestem w 38 tc i bym chciała żeby mała już wyszła a Ona się rozmyśliła. . . Głowa do góry Dasz radę!

Gość marge33
zastanawiam sie nad tym co pisze-"trafianie"nie wyklucza checi donoszenia dziecka,chyba to normalne,ze perspektywa 20tyg nie jest za fajna????i nie wierze ze Ty lezac od 7 mialas usmiech na twarzy przez kolejne dni

Gość mama dwóch dziewczynek
ja leżałam "plackiem" prawie całą drugą ciążę, a próby jakiejkolwiek aktywności przypłacałam szpitalem ;-( męczyłam się strasznie, psychicznie tak na prawdę, bo badania wychodziły bardzo źle a czasu na myślenie nie brakowało. Rozumiem, że ciężko Ci leżeć, ale skoro nie ma wyjścia... może zorganizuj sobie coś, jakieś książki poczytaj, filmy pooglądaj, może coś napisz ;-) ja napisałam fajne bajki rymowane dla dzieci przez kilka miesięcy ;-) pozdrawiam Cię i życzę szczęśliwego rozwiązania