Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booozyctosztuka

znacie fajne miejsca w krakowie?

Polecane posty

Gość booozyctosztuka

znacie fajne miejsca w krakowie?

Gość TOmcioo_Tomciu
To zależy o jaka kategorię chodzi. Jak mieszkałęm to lubiłem Kopiec Krakusa, ładny widok na miasto.

Gość hey hey taka jestem ja
ja bardzo lubię klub Lochness naprzeciwko galerii

Gość bgfvhgfjhgjkh
Kopiec Krakusa na relaks i wieczorne pikniki ze znajomymi ;) kleparz na zakupy u wiejskich babinek Cafe Siesta, mleczarnia i piwnica pod Baranami na posiadówy w lokalach :)

kopiec krakusa, park bednarskiego to tak żeby posiedzieć na zawnątrz.. no i skałki twardowskiego.. lokal to fashion time, cisza i spokój, the legends. Jak byś chciała poznać inne fajne miejsca to polecam grę miejską goffline.. możesz się złapać nawet na jakieś darmowe piwko i inne atrakcje :D

hahaha.. wchodzisz sobie na stronę, którą podałem wyżej. tam możesz typować nagrody które byś chciała żeby znalaży sie w katalogu nagród i o które mozesz walczyć. wybierasz sobie profil grasza.. tam jest ich sporo więc na pewno znajdziesz cos dla siebie ( albo dla nas :) ), jak masz dobry telefon z androidem np. to sciągasz aplikacje na telefon i wchodizsz do gry. Przechodząc przez kolejne elementy wybranego scenariusza zdobywasz punkty- goffry, które możesz wymienić w dowolnym momencie na tokeny i nagrody... ale się rozpisałem łoł :P

ale grałeś już w to? musisz mieć dobry telefon jak mamy razem grać, bo mój to nie bardzo;p aaa poowedz mi to coś kosztuje

też o tym słyszałam !!! :D TO JEST ZA DARMO! fajna opcja jak chcesz zrobic cos ze sowim czasem i w sumie to nawet ze zswoim zyciem.. tam wybieera sie jeden profil gracza i potem dostajesz scenariusz. Idziesz za scenariuszem kiedy ci się podoba i to jest fajne że nie musisz spinać tyłka i leciec z językiem na raz wszystkeigo robic tylko kiedy tam chcesz. jak przejdziesz przez te kolejne trzy punkty scenariusza to dostajesz nagrody-Goffry :D w sumie fajna nazwa :P te goffry mozesz wymienić w dowolnym momencie na tokeny i nagrody u jednego z partnerów albo kumulowac i potem odebrac jakąś wiekszą nagrodę ..EKSTRA :D

Gość czas nas uczu pogody
miasteczko studenckie AGH.. juwenalią są teraz to tym bardziej. studencki klimat ja sie patrzy !!!

Gość gość
właśnie, lepiej napisać jaka to ma być kategoria, żebyśmy mogli coś polecić, ale jak dla mnie to jednym z fajniejszych miejsc w Krakowie jest restauracja Vanilla Sky, można liczyć na doskonałe jedzenie, miłą obsługę i fajną atmosferę.

Gość antek889
W ramach eksperymentu poszedłem ostatnio do Ganesh ze znajomymi i jestem pozytywnie zaskoczony. Mówię o eksperymencie bo pierwszy raz jadłem cokolwiek z kuchni indyjskiej i muszę przyznać, że było bardzo dobre. Z takich rzeczy, które bym najbardziej polecał to placek indyjski z rodzynkami, na słodko...pychotka ;) Co nowego w ofercie to można sprawdzić sobie na ich fejsie -https://web.facebook.com/GaneshKrakow

Gość gość
Zobacz sobie na HaHa Bar & Grill na Kazimierzu w Krakowie – zarąbiste jedzenie w niskiej cenie.

Gość gość
jeśli chodzi o miejsce gdzie można spokojnie przy piwku posiedzieć i pogadać, to zdecydowanie LostBar na Szewskiej, tajemnicze wejście :) mają dużo miejsca, dobre alkohole

Gość gość
W Krakowie to ja bardzo lubię odwiedzić lokal Ganesh na ul. Św Tomasza (ich strona:ganesh.pl). Przyjemne miejsce, bez ogródka co prawda, ale jako że jest to lokal w piwnicy to jest bardzo chłodno, przyjemnie w takie upały. Codziennie są jakieś promocje, najlepsze to chyba w poniedziałek – all you can eat, czyli jesz ile chcesz.