Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BógJestWielki.

Poznaliście już Boga ?

Polecane posty

prawdziwy katolik nawet w diable sobaczy boga. Parwdziwy katolik diabla z piekła wyprowadzi. To nie jest niemozliwe . To oczywiste. wystarczy zrozumiec ze zawsze jest powod i przyczyna

Ateista po śmierci trafił do piekła. Pierwsze, co zrobił, to zapytał diabła, jak tam jest. -Nie ma się czego bać, tu jest naprawdę fajnie. Chodź ze mną to ci pokażę. Przechodzą korytarzem i mijają kina, restauracje, puby, domy publiczne, teatry, kluby, kręgielnie... Normalnie życie jak w Madrycie, dla każdego coś miłego. Ateista jest już prawie całkowicie przekonany, że będzie mu tu lepiej niż na ziemi, kiedy nagle widzi otwarte drzwi, a za nimi ściana ognia i przytłumione krzyki ludzi... -A to co ma znaczyć, diable? Miało być fajnie. -Spokojnie, to tylko katolicy. Jak sobie wymyślili-tak mają.

Gość BógJestWielki.
No ostatnio kafeteria oszlała i posty ukrywa :D

Gość BógJestWielki.
Józef - Nie każdy chrześcijan to kaotlik... ja na przykład nie jestem katoliczką, lecz chrzescijanka jak najbardziej.

przez kilka miesięcy nie korzystałam z kafeterii i już myślałam , że to coś ze mną albo moim kompem :) dzięki za wyjaśnienie . ale irytujące to jest :)

Ale według chrześcijan i tak pójdzie do piekła, choćby żył jak święty. Ot chrześcijanie mają monopol na zbawienie. Tylko którzy? Katolicy, protestanci, prawosławni? Gubię się w tych sektach trochę.

nie ma znaczenia jak dobry jesteś za życia . Znaczenie ma tylko to czy uwierzyłeś w Jezusa i Jego ofiarę . Cała reszta wypływa tylko i wyłącznie z tej wiary .

Gość BógJestWielki.
Józefie, kazdy moze byc zbawiony, nei musi nalezec do zadnego kosciola.

ale to parwda kazdy moze zosatc zbaiowny nawet Adolf Hitler - pod warunkiem ze w ostanich dniach zycia sie nawrócil. Dla mnie to nic dziwnego. Nieba bym mu nie zazdroscil. A jkabym ja byl w piekle a hitler u gory po proistu zrozumial bym ze byl lepszy w ostaecznym zcasie i trudno : Mam na co zasluzylem. Byla by lipa i masakra. Ale co ja moge ?

Bydgoszczanin. I nie bzykaj od tyłu. Za blisko krzyża :D

Gość jad wenża..
Józef ty szatanie ty