Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie jakąś Zosię?

znacie jakąś Zofię?

Polecane posty

Gość znacie jakąś Zosię?

Zastanawiam się nad takim imieniem dla córki. Ale znam 3 Zosie i wszystkie sa wredne...zastanawiam się czy po prostu miałam pecha do Zofii czy osoby o takim imieniu naprawde sa niezbyt fajne

Gość znam 3 zosie
Jedna ma 48 lat-rozwódka, 75 lat-obrzydliwe stare babsko ktore nigdy nie szanowało rodziny swojej synowej a nawet własnego meza i do francji wyjezdzał na pare miesiecy na robote aby jej nie znosic oraz zosie nr 3 która ma pare miesiecy i niestety wyjatkowo brzydkie dzieco-odradzam, z reszta co tygodnik to pare zoś:O

Gość ale jaja haha
moja babcia 78 lat i córeczka koleżanki 9 lat. Fajne są

Gość ciezarowka31
mam tesciowa zofie ma 61 lat tylko nie zofia:!!!!!!!!!!!!!!! ta moja trasznie klamie i facetow uwielbia pochowala tescia a po 2 mscach juz z innymi sie gzdzila nie polecam

Gość znacie jakąś Zosię?
wychodzi na to, że Zofie jednak sa wredne

Gość tyuijkl
moja babcia na na imie Zofia i jest wredna

Gość myszalec19091990
moja najlepsza przyjaciółka ma na imię Zosia i jest cudowna; córka znajomych ma Zosia, ma 6 lat i jest wspaniała; sąsiadka, babcia 70letnia ma Zosia i jest bardzo fajną, sympatyczną kobietą. ale jeśli uważasz, że to imię zdeterminuje jakim człowiekiem będzie twoja córka, jeśli uważasz generalizacje "wszystkie Zofie są wredne", "wszyscy rudzi są fałszywi" itd itp za mające rację bytu, to Ci współczuję...

Gość htrhtrhtr
Pytanie zadałaś tak głupie, że lepiej żebyś nie miała dziecka. Odziedziczy inteligencję, wychowywane będzie przez matoła, więc żadne imię mu nie pomoże. Dodam że znam Zosie takie i śmakie ale odpowiadanie na pytanie jednostki ociężałej umysłowo byłoby stratą czasu.

Gość Znam Zosię
Nie jest wredna. Jest dobra, miła i sympatyczna, ma tylko... nieco zawężone pole pojmowania świata, żeby to tak grzecznie ująć. Niegrzecznie - jest po prostu niezbyt inteligentna. Ale miła :).

Gość gtjarka
znam 3 Zofie, jedna cudowna, ciepła i bardzo fajna babka, 2 cholera jakich mało, do wszystkiego się wtrąca, strasznie wredna. Tak więc widzisz, że to nie imię determinuje charakter człowieka. I 3 Zosia to moja córcia, najukochańszy skarb, jest charakterna i uparta, ale ponoć to nie kwestia imienia, mówią, że to po mamusi :)

Gość herrrg
ciekawe, nie wiem jaki wpływ ma imię na poziom wredności, ale wszystkie Marzeny jakie znam to pustaki i wredoty

Ja raz znałam jedną Zofię. Miała chyba ponad 100 lat kiedy zmarła. Powiem szczerze, że była bardzo wredna. Potrafiła strasznie świnić sąsiadom, a jej mąż miał z nią piekło. Odradzam to imię.

W podstawówce uczyła mnie taka Pani Zofia . Była strasznie wredna . OKROPNA baba !

Gość czy ludzie nie potrafią?
nie gadajcie głupot dogadując autorce. Gdybyście znały wyjątkowo wredna osobę o jakims imieniu to dąły byście takie imie waszemu dziecku? Ja nie

Gość kari32
Ja mam Tesciowa Zofię!!!MASAKRA.Jak urodziłam córkę to chciała zebym ja tak nazwała-nigdy w życiu!!!!I teraz jej się nic nie podoba co robię,ze złości.Jest wredna i tyle!!!!!!!

Gość Zosie są często
Zosie są często nieszczęśliwe .... są dobrymi kobietami ... ale jakoś szczęścia w życiu nie mają ..... a do tego są z lekka leniwe .,.

Gość ja znam kilka
i duze i male.jedna niezaciekawa osoba a reszta fajne