Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila25098453

Ciąża ? Jakie objawy?

Polecane posty

Gość Kamila25098453

Witam, Mam 25 lat, ostatnio kochałam sie z moim facetem (ok.3 tyg temu) i niestety prezerwatywa pękła, nie skończył we mnie, lecz nie jest pewny czy przy wyciąganiu nie popuścił troszkę w środku, a reszta wylądowała na mojej macicy. Zbliżam sie terminu mojego okresu i mam dziwne objawy od tygodnia ból brzucha(bólu nie czuje tam gdzie zawsze kiedy spodziewałam się okresu), cycków, chodzę ciągle zła i wyskakują mi krostki na twarzy ( tak jak przed okresem) Moje pytanie jest takie, czy może być to objaw ciązy? Ponieważ nigdy tak nie miałam i nie jestem z tej strony doświadczona.

Gość modernbarossa
to moga byc rownie dobrze objawy andchodzacej miesiaczi wirc nie am co sie nastawiac jak narazie . Objawy sa bardzo podobne , dlatego ja bylam pewna ze to okres mi idzie a jednak nie :) Najprosciej poczeaj do dnia przewidywanej miesiaczki i zrob test : ) Lub idz do lekarza , my neistety nimi nie jestesmy i nie jestesmy w stanie poweidziec ci czy jestzes w ciazy czy nie , aczkolwie mozliwe : )

Gość Kamila25098453
Zapomniałam dodać że odrazu pobiegłam do łazienki i starannie wypłukałam macice.

Gość malamiki33
ja jestem w 4 tzgodniu,czyli bardzo wczesnie i jedyny objaw to lekkie pobolewanie brzucha i w poludnie bardzo spiaca jestem co nigdy nie mialo miejsca...to tyle z objawow

Gość bfjkkbkjkgf
tez wlasnie czekam i juz sie spoznia tydzien gdzies...i to jedyny objaw

Gość modernbarossa
moze to zalezec od tego ja silne sa plemniki Twojego partnera , metoda wypluiwania malo skuteczna zawsze moze znalezc sie przynajmniej jeden silacz ktory przedostanie sie . Ale moze najlepeij by bylo jakbys umowila sie do swojego ginekologa : ) Lekarz powie ci wiecej niz my na forum

Gość myszka09637492
dowiedz się co to jest macica i preejakulat, bo inaczej niedługo będziesz taką żałosną mamusią w lateksie która nie wie jak się dzieckiem opiekować i skąd się w ogóle wzięło

Gość Kamila25098453
Rozumiem, z wizytą u ginekologa jeszcze się wstrzymam, poczekam aż zrobie test.. Chyba że nadal będę miała jakieś problemy to umówie sie do ginekologa i przy okazjii zrobie sobie cytoplazme