Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kari32

Jestem w 18 tc i nie czuje ruchów

Polecane posty

Gość kari32

Witam.Jestem w 18 tc a nadal nie czuje ruchów dziecka.Jest to moja druga ciaza i powinnam już dawno coś czuć.Dziewczyny,poradzcie bo zaczynam schizowac:(

Gość princessaofpersia
a skąd ci przyszlo do glowy, ze"powinnas dawno juz cos czuc"?? nie przesadzaj niektore kobiety czuja ruchy dopiero okolo 20-22 tygodnia

Gość kari32
No wszędzie gdzie czytam to piszą że ok 16 tc czują

Gość modernbarossa
Najwczesniej to kolo 16 tygodnia mozna czuc , ja jestem w 16 tygodniu i nie czuje nic , oiprocz takiego delikatnego miziania jakby piorkiem od wewnatrz . Ale to ze nie czujesz to wcale nie powod do paniki , a jak sie bardzo denerwujesz mozesz isc do swojego lekarza i on potwierdzii ze wszytso jest w porzadku . Na to kiedy kobieta czuje ruchy dziecka sklada sie wiele czynnikow i to roznych :)

Gość kari32
Tak tylko ja jestem szczupła i to moje 2 dziecko,więc już inne kobiety dawno czują.A wizytę mam w czwartek.a strach jest ogromny bo w grudniu poronilam:(

Gość nie panikuj
ja zaczelam czuc ruchy w 18 tygodniu, potem kilka dni spokoj, potem kolo 19 znow poczulam ruchy, potem tydzien przeerwy, wyladowalam w szpitalu sadzc ze poronilma bo nie czulam ruchow a wszystko bylo w najlepszym porzadku. teraz jestem w 26 i maluch kopie jak najety. a to ze jestes w 2 ciazy i nie czujesz ruchow w 18 tygodniu to o niczym nie siwdaczy. wielorodki MOGA poczuc ruchy wczesniej ale NIE MUSZA. wiec nie sugeruj sie forami internetowymi ze juz powinnas cos czuc. ciesz sie ciaza i nie schizuj ;)

Gość kari32
Dzięki!!!Troszke się uspokoilam i mam nadzieję że niedługo się doczekam:)szczerze mówiąc już nie pamiętam jak to było i czego wyczuwac bo to ciaza po 11 latach:)hihi

Gość ja też sie tutaj raz radziłam
druga ciąża więc powinnas wiedzieć, że w 18 tyg nie musisz jeszcze czuc ruchów. Ja pierwsze ruchy poczułam w 21 t.c.