Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezguście...

Co sądzicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość bezguście...

Hej! Jakie macie zdanie na temat sukienki z linku, chodzi o taki styl, ale nie dokładnie taką samą. Czy to wiocha? Czy pasuje kobiecie 30 letniej, mężatce? Chciałam coś w ten deseń na wesele tylko ciemniejszą i nieco dłuższą. Nigdy nie miałam takiej kiecki i teraz za mną chodzi :P Choć podświadomie wydaje mi się, że chyba trochę bezguście... Ale sama nie wiem. Można jeszcze zaszaleć czy mój czas na takie "sukieneczki" już minął i lepiej dać sobie spokój? http://allegro.pl/sukienka-mietowa-princessa-tiulowa-bez-ramiaczek-i3221948316.html

Gość dfghjkl
nie sądzę

Gość kasia z nikąd
Mnie się też wydaje, że nie bardzo. Jak słusznie zauważyłaś - czas na takie sukienki już minął :( Ubolewam nad tym bo jestem w podobnym wieku.

Gość princessaofpersia
ta z linku marysi suuuper :)

Gość 95783527544558578689
mnie się nie podoba, typowa dla takiej 18stki na dyskotece ;/ za to ta druga, szyfonowa piękna ;)

Gość princessaofpersia
autorko, wybacz ale ta z twoje go linku jest okropna, moze i nastolatka by sie w takiej jeszcze jakos obeszla....ale ogolnie kicz i wioska :)

Gość pampa lampa
Ta druga? Wybaczcie ale to taki szlafroczek.

Gość power of good bye
nieładna ta sukienka. a ta z drugiego linku może i fajna zwiewna na lato ale na pewno nie na ślub.

Gość nie słuchaj....
mi się wydaje że w stylu tej z pierwszego linku jak najbardziej będzie OK i pasuje 30latce. Oczywiście jesli masz dobrą figurę. Tutaj podobna: http://naia.com.pl/p/1/3004/sukienka-odcinana-pod-biustem-lososiowa-km95-1-sukienki.html A ta druga asymetryczna jest superowa, w modnym kolorze i fasonie. A jak chcesz wyglądać jak stara ciotka to polecam jakąś satynę - gorset+spódnica ;)