Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek5678

Moja zona chce usunac ciaze

Polecane posty

Gość arek5678

Na poczatku wszystko bylo ok, cieszyla sie. Od dwoch tygodni lezy i placze i nie chce nawiazac z nikim kontaktu. Mowi, ze nie chce tego dziecka i to byl jej najwiekszy blad w zyciu.Jest w 11 tygodniu obecnie.

Gość arek5678
Z ciaza czekalismy dosc dlugo bo az do 33 roku zycia ( jestesmy rownolatkami )Zonie nie zalezalo wczesniej na macierzynstwie i nikt na nia nie naciskal. Od jakiegos czasu zaczelismy mowic o tym, ze fajnie by bylo powiekszyc rodzine i wydawalo sie, ze ona tego chce, juz dojrzala.

Gość kobiety to anioły
wspieraj ją w tym postanowieniu

Gość kari32
Spokojnie!może ma kryzys?wspierają ja,pomagaj. Może tak mówi bo źle się czuje a nie była na to przygotowana.Nie naciskaj,niech się wyplacze.Będzie dobrze.

Gość mansioncameo
Arku, skoro twoja zona wspomina o bledzie jej zycia to do glowy przychodzi mi tylko zdrada. Moze jeden wyskok i zaszla z nim w ciaze. Przemysl to.

Gość mjgtg
Jesteś ojcem i uważam,że masz prawo decydowac o losach swojego dziecka na równi z żoną.Nie pozostaje ci nic innego,jak wsparcie żony w tej sytuacji.Może zwyczajnie się bać,że sobie nie poradzi.

Gość no co ty usuń
usuń tego niechcianego bachora jak bachor niechciany to będzie mieć niechciane beznadziejne życie !!!

Gość niech usunie....
jednego smierdzacego i wyjacego szczeniaka mniej :D Madra babka!

Gość 11 tydzien
hustawka hormonalna. Tez to mial. Przerazenie i strach. Tez juz chcialam .tez 33 lata. Potem placz i strach. Kiedy moj facet powiedzial zebym usunela jak tak bardzo nie chce to mu sie oberwalo ze takie rzeczy wygaduje ze ja swoje malenstwo mam usunac :) hormony-ona nad tym nie panuje. wspieraj ja :( ja obecnie w 15 tygodniu, Szczesliwa ! Ona tez bedzie jak hormony sie ustabilizuja