Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margheritas

jak przygotować sie do zamieszkania z facetem

Polecane posty

Gość margheritas

znamy się pół roku,sytuacja życiowa sprawiła ze za jakieś 2 tyg.mamy ze sobą zamieszkać .Dobrze nam razem,ale to takie początki znajmosci,i pierwszy raz bede mieszkała z facetem,stresuje sie strasznie,nie wiem jak mam sie zachowywac,pewnie bede sie stresowała ciągle ...mam 21 l,facet 20

Gość fgftryyu90
wydepiluj dokładnie psiochę

Gość romantyyczka
Kup zestaw do lewatywy

Gość a?
I weź tabletki na uspokojenie. Aby cierpliwości tobie nie zabrakło. No i środki antykoncepcyjne

Gość dcrfttrgttgrf
umyj peezde

Gość jak można nazwać 20-letniego
chłopca facetem? Buhhhahhh

Gość jak można nazwać 20-letniego
Nie żal ci młodości, wolności, od razu pchasz się w konkubinat, w wąchanie skarpet, pranie, sprzątanie i darmowe bzykanie?

Gość yukki
a mama co na to? A tak na serio - już ci śpieszno do "stabilizacji"? Przecież 21 lat to taki fajny czas na romantyczne randki, spacery itp. Wspólne mieszkanie to wspólne rachunki, zakupy, sprzątanie....Nie będize tak różowo jak to sobie wyobrażasz.

Gość chyba w snach
za kilka mc napiszesz o rozpadzie zwiazku :D jestescie dziecmi i zamierzacie babwic sie w rodzine :O smutne :(

Gość 12 12 12
ja mam 21 lat moj partner 28 zamieszalismy ze soba po 3 msc znajmosci ze wzgedu na sytuacje ktora nas do tego zmusila mieszkamy ze soba juz 2 lata i jest super :) chociaz piore te "smierdzace skarpety" jestes bardzo szczesliwa :)

Gość najważniejsze to ustalić zasad
płatności za mieszkanie, współfinansowania codziennych wydatków, ustalenie obowiązków domowych, radziłabym szczerze porozmawiać o swoich oczekiwaniach i jakiś kompromis ustalić. Jesteście bardzo młodzi i bardzo prawdopodobne jest, ze Wasza miłość nie przetrwa tej próby, ale nawet jak tak się stanie, zróbcie wszystko, aby żadne z was nie czuło się ofiarą.