Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak jest?

Czemu zwykły chłopak musi się starać o dziewczynę, a przystojniak...

Polecane posty

Gość wiara racja :-)
dokladnie, dobre und motzne :-D

Gość jakuch prawiczkow
nieudacznikow? nikt nie chce byc gorszy

Gość Czenu tak jest?
Poza tym nie mam problemu z zagadaniem do fajnej dziewczyny, ale nie chcę być gorszy od jej byłych partnerów

autorze masz niska samoocene;/ o tym swidaczy twoj wpis ze z gory zakladasz ze bedziesz od kogos potencjalnie gorszy;/ moze psychoterapia by ci pomogla, hm?

Gość Czemu tak jest?
Nie mam ROR niskiej samooceny. Zdaję sobie sprawę, że nie jestem typowym partnerem do czystego seksu, ciachem na jedną noc. Mam swoje zalety i można mnie polubić i się we mnie zakochać. Jednak dziewczyna, która wcześniej miała przygody lub szybko chodziła z facetami do łóżka raczej nie uzna mnie za przystojniaka i do łóżka ze mną od razu nie pójdzie. Nie jestem bowiem typowym przystojniakiem

Gość Czemu tak jest?
Nie szukam świętej. Kobieta miała prawo prowadzić życie seksualne takie jakie chciała, nikt nie ma prawa jej z tego powodu obrażać. Ale dlaczego bycie gorszym w sensie bycia mniej atrakcyjnym seksualnie, mniej podniecającym i mniej pożądanym ma mi odpowiadać i ma mnie nie drażnić?

Gość gdhggyy789
debilne pytanie w stylu dlaczego ziemia kręci się wokół słońca, a nie odwrotnie. dlaczego faceci, to takie jęczące niedojdy? jakoś nie widzę, żeby brzydkie dziewczyny zakładały codziennie tematy w stylu:"dlaczego piękne dziewczyny mogą mieć każdego, a na mnie nawet Azor sąsiadów krzywo patrzy"

Gość Mjtmd
Masz problem doslownie z dupy wziety

Głupoty. Przeciętniaki z wyglądu też mają takie "przygody".

Gość Londynianka23
to proste. od razu do łóżka idą puste lale. Puste lale są próżne, i lecą tylko na przystojniaków. Normalne, porządne dziewczyny które idą do łóżka z osobą, z którą się już spotykają, a nie na one night stand, doceniają zwykłych chłopaków. Tyle tylko, że Ty na taką nie masz szans, bo szukasz pustej lali, która Ci od razu wskoczy do łóżka. Łapiesz?

Gość Czemu tak jest?
Nie jestem niedojdą. Radzę sobie w życiu, umiem zagadywać dziewczyny. Jednak nie jestem przystojniakiem, który wywołuje w kobietach takie pierwotne, dzikie pożądanie. Mnie trzeba "odkryć". A przystojniak może być nawet troglodytą bez szkoły, a kobieta i tak może iść z nim do łóżka od razu. Nie zakładam, że kobieta ma być święta i że z powodu szybkiego chodzenia z facetami do łóżka jest gorsza. Tylko czy czekanie na kobietę, która dla innych była "szybka" nie ujmuje facetowi takiemu jak ja godności i honoru?

Gość Czemu tak jest?
Londynianka23, nie szukam pustej lali. Dzisiaj przygody zdarzają się wielu dziewczynom. Chętnie bym znalazł taką, która przygód nie miała. Tylko to już nie jest takie proste

"Nie mam ROR niskiej samooceny." xxxx moim zdaniem masz, a niska samoocena ma to do siebie ze kazdy jej zaprzecza;/ xxxx Jednak dziewczyna, która wcześniej miała przygody lub szybko chodziła z facetami do łóżka raczej nie uzna mnie za przystojniaka i do łóżka ze mną od razu nie pójdzie. Nie jestem bowiem typowym przystojniakiem" xxxxx to po co umawiasz/probujesz z takimi dziewczynami, hm?;/ znjadz sobie takie , ktore cenia te same wartosci a poczujesz sie lepiej i pewniej. Druga sprawa - kobiety chodza do lozka z tymi ktorzy potrafia je uwodzic, a nie z przystojniakami;-) xxxx Nie szukam świętej. Kobieta miała prawo prowadzić życie seksualne takie jakie chciała, nikt nie ma prawa jej z tego powodu obrażać. Ale dlaczego bycie gorszym w sensie bycia mniej atrakcyjnym seksualnie, mniej podniecającym i mniej pożądanym ma mi odpowiadać i ma mnie nie drażnić?" xxxx sam sobie stwarzasz problemy;/pamietaj, ze niska samoocena siedzi glownie w twojej glowie , anie w glowie kobiety. To ty z gory zakladasz ze bedziesz mniej eskcytujacy itd. to jets glowny powod dla ktorego kobiety beda od ciebie uciekac - twoja niska samoocena;/

Gość 87yhu766v7d
przystojniak nawet nic nie powie a kobieta ma mokro w gaciach i rozkłada nogi a normalny facet musi się starać by dziewczynę móc trzymać za rękę.

[zgłoś do usunięcia]Looooser Głupoty. Przeciętniaki z wyglądu też mają takie "przygody". xxxx dokladnie! kobiety chodza z facetami ktorzy je uwodza a nie im marudza;/

Gość 6587o8o7
93473459490 Ja pier... na kafe jest jakis wysyp prawiczkow nieudacznikow. jak Ci nie pasuje to przerzuc sie na chlopców 99999999999 No tak bo jak ktoś nie uprawiał seksu to jest nieudacznikiem a ruchacz to dla was super facet

"Londynianka23 to proste. od razu do łóżka idą puste lale. Puste lale są próżne, i lecą tylko na przystojniaków. Normalne, porządne dziewczyny które idą do łóżka z osobą, z którą się już spotykają, a nie na one night stand, doceniają zwykłych chłopaków." xxxxx tak mowia lale kt nie potrafia seksu traktowac z przymruzeniem oka i sie nim cieszyc , stad ta potrzeba deprecjacji innych kobiet. Zgodnie z zasada ze ludzie dziela sie na tych kt maja udane zycie seksulane i takich kt im zazdroscza;-) xxx Tylko czy czekanie na kobietę, która dla innych była "szybka" nie ujmuje facetowi takiemu jak ja godności i honoru?" xxx no ale do kogo masz pretensje??? nie chcesz nie czekaj - wybor jest twoj. xxxx

"87yhu766v7d przystojniak nawet nic nie powie a kobieta ma mokro w gaciach i rozkłada nogi a normalny facet musi się starać by dziewczynę móc trzymać za rękę." xxxx kobiety maja swoja definicje "normalnego faceta", a faceci ktorym nie idzie nie cierpia swoich rywali, as easy as it is;-)

Gość Czemu tak jest?
ROR, po prostu widzę jacy faceci ekscytują kobiety. A to jakie ma dziewczyna podejście do seksu niestety jest mniejszą lub większą tajemnicą. Owszem, mogę po jakimś czasie zacząć ekscytować kobietę, czułem to kiedy jakimś się podobałem. Ale nie było to natychmiastowe. Nie jestem typem przystojniaka z klubu, z którym kobieta poszłaby szybko do łóżka. Poza tym mi nie przeszkadza, że kobieta szybko z kimś do łóżka poszła, ale ja nie chcę być wtedy gorszy od niego. Chcę związku, z którym seksualność i chemia będą grały pierwsze skrzypce

Gość gdhggyy789 ...wiesz co, bo
faceci sa strasznire zakompleksieni nad swoaj meskoscia, bardziej niz kobiety, choc tego nie mowia to widac po ich zachowaniu ... jakby ich ta meskosc byla tak krucha jak domek z kart i maly zefirek mogl ja zmuchnac ... musza wciaz wciaz i wciaz upewniac sie ze sa facetami, twardzielami, a nie pedalami i ciotami, kazda laska krora na nich spojrzy podbudowuje ich ego, kazda ktora da sie im dotknac czyni ich mezczyznami, sa w przekonaniu, ze zostali facetami, ze sa mescy .... wystarczy spojrzec na to jak kobieta pozwoli im sie z nia przespac, rosnie w ich duma, meskosc, chodza dumnie, pewni siebie, zadowoleni, ze sa facetami, a nie mieczakami czy ciotami, kobiety ich tym dowartosciowuja tylko nie dopuszczaja do swoich mozdzkow, ze kobiety sa bardzo emocjonalne i potrzebuja bliskosci, czulosci,dotyku, mezczyzny, wiec ulegaja, oddaja sie facetom, ktorzy w tym momencie sa przekonani ze zdobyli, zdobyli kobiete, jakby dokonali jakiegos swiatowego odkrycia, jakiego nadrzecietnego wyczynu ponad mozliwosci przecietnego. zauwaz jak sie tym szczyca jak kobieta pozwoli im dotykac swojego ciala jak sie strasznie dowartosciowuja, podbudowuja swoja utopijna meskosc. oni wciaz potrzebuja, by ich doceniac, chwalic, by czuli sie mesko, twardzielami, silnymi facetami, bo w innym razie staja sie gownem. kobieta zawsze jest kobieta, a facet potrzebuje oddania kobiety by czul sie facetem. jakie to smutne:D

"No tak bo jak ktoś nie uprawiał seksu to jest nieudacznikiem a ruchacz to dla was super facet" xxxx tutaj chodzi o umiejetnosc zaspokajania wlasnych potrzeb - pwoiedzmy ze stawka nie jest chec uprawiania seksu tylko kupno gruszek. X i Y maja na nie ochote - X je zdobywa, Y nie - dlaczego Y powinien byc bardziej ceniony, hm?

Gość gdhggyy789
chłopie, te twoje jęki są bardzo nieatrakcyjne i odpychające. niedojda i półgłówek- taki obraz samego siebie odmalowałeś. jak w realu robisz podobne wrażenie, to współczuję wszystkim kobietom, które mają pecha znosić twoje towarzystwo. i rzeczywiście szkoda, że nie jesteś piękny, bo tylko ładne widoki byłyby w stanie zrekompensować jakoś choćby picie herbaty w takim towarzystwie :(

"Czemu tak jest? Poza tym mi nie przeszkadza, że kobieta szybko z kimś do łóżka poszła, ale ja nie chcę być wtedy gorszy od niego. Chcę związku, z którym seksualność i chemia będą grały pierwsze skrzypce" xxxx to znjadz sobie taka kobiete, wymyslasz sobie ze na pewno bedziesz od kogos gorszy , zbudowales sobie mur w glowie, jeszcze nie masz konkretnej kobiety na oku - a juz zakladasz ze bedziesz od kogos innego gorszy w jej zyciu;/ idz na psychoterapie, i nie mowie tego zlosliwie;/

"dowartosciowuja tylko nie dopuszczaja do swoich mozdzkow, ze kobiety sa bardzo emocjonalne i potrzebuja bliskosci, czulosci,dotyku, mezczyzny, wiec ulegaja" xxxxx bzdurne zalozenie;-) te kobiety kt potrzebuja bliskosci nie puszczaja sie po barach - no chyba ze tez maja kompleksy;-) przyslowiowy bar + seks jest dla osob pewnych siebie kt wiedza czego chca;-)

Temat powinien brzmieć: Czemu jestem takim frajerem? Żadna dziewczyna nie chce być z kimś /zwykłym/.

Gość Czemu tak jest?
ROR, nie znajdę takiej kobiety. Jak mnie jakieś doceniły to dlatego, że poznały mnie bliżej. W realu się nie marzę, mam poczucie humoru, jestem ogólnie zabawny i wesoły, bawię się słowem, nie można powiedzieć że znajomi się przy mnie nudzą, zwłaszcza "przy kieliszku"

Gość Czemu tak jest?
Swoich zalet jestem świadomy. Jednak dla dziewczyn rzadko kiedy taki okularnik jak ja jest partnerem do szybkiego seksu

Gość Czemu tak jest?
Nie mają mnie w tyłu - tylko teraz każda chce modnego przystojniaka. Poza tym jestem w takim wieku, że dawne nudne kujony mają już mieszkania i auta, a ja się trochę zatrzymałem na poziomie wygadanego, imprezującego studenta

Gość dfeswfe
tutaj chodzi o umiejetnosc zaspokajania wlasnych potrzeb - pwoiedzmy ze stawka nie jest chec uprawiania seksu tylko kupno gruszek. X i Y maja na nie ochote - X je zdobywa, Y nie - dlaczego Y powinien byc bardziej ceniony, hm? xxxxxxxxxxxx Co ma zdobywanie gruszek do miłości i związku? Miłości nie da się zdobyć albo ona powstaje między ludźmi albo nie.