Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak jest?

Czemu zwykły chłopak musi się starać o dziewczynę, a przystojniak...

Polecane posty

No i dobrze, tylko nie rozumiem dlaczego myślisz, że dla swojej dziewczyny nie będziesz...nie wiem, pełnowartościowy, czy jakiś dlatego że nie jesteś super przystojny :o widocznie będziesz wystarczająco dobry i coś ja w Tobie będzie pociągało skoro będzie z Tobą chodzić. Chociaż Ty nie chcesz chodzić ani tworzyć związku tylko ruchać na pierwszej randce, albo nawet w ogóle nie na randce :o chcesz być potraktowany jak byle co i tego nie rozumiem :o

ponoc sensowni czekają najdłuzej i dostają resztki po poprzednikach:O

Gość in the dark forest
Odnoszę wrażenie że chcesz żeby kobieta pokochała Cię za wygląd fizyczny. Ja bym wolała żeby facet pokochał mnie za ty jaka jestem a nie jak wyglądam.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Czemu tak jest - piszesz ze chcesz aby kobieta zainteresowala sie Toba czysto seksualnie. Nie osobowosc , nie charakter , nie inteligencja ale wlasnie taki czysty seks w bardzo fuzycznej postaci. W czym i w jaki sposob ma ten seks byc wyrazony abys uznal ze jest satysfakcjonujacy ?

Gość kapitanplaneta
No cóż, może po prostu kobieta, którą udałoby ci się poderwać gdybyś dał się ponieść chwili, a nie tworzył teorie z dupy. Bo jeśli myślisz, że jesteś jakimś dobrym towarem dla studentek to się mylisz. Jest różnica miedzy byciem beztroskim, a infantylnym - "ciacho", naprawdę?

Gość Nieufny
@ KingaStefankaFanka bum. Trafiłaś w samo sedno. Nie rozumiem myślenia "skoro kobieta innym daje bez niczego, to dlaczego mi nie może?" No kurczę, zastanów się, facet co ty mówisz. Czy związek polega na rypaniu się na lewo i prawo i myśleniu "yay, jak fajnie, poznałem dziewczynę która oddała mi się od razu, teraz jestem taki sam jak ci inni, fajni ludzie, którym zazdrościłem"? A uczucie, współpraca, zbliżenie z miłości a nie seks z przymusu jak z przydrożnym "automatem"? Mówi ci to coś? Nie szukaj na siłę takiego właśnie "automatu", tylko kogoś, w kim znajdziesz oparcie i vice versa. Amen.

Gość kobiety dobrym facetom każą
czekać bo są wyjątkowi a byle burakowi dają od razu bo jest nikim ważnym dla nich :P

Gość Czemu tak jest?
KingaStefankaFanka, nie chcę być po prostu gorszy od tego, z którym kobieta poszła do łóżka od razu. Dlaczego ja mam czekać na coś, co inni faceci dostali od razu? P.S. Mi nie przeszkadza to, że kobiecie zdarzyła się przygoda albo że poszła z kimś do łóżka szybko. Przeszkadzałoby mi natomiast to, że ja bym musiał czekać na taką dziewczynę, bo nie kręciłbym jej za bardzo fizycznie

czyli czy CHCESZ taką która z kimś od razu poszła do łóżka, innej nie uznajesz :)

Gość Nieufny
Poczułem się mega olany, ale to już mniejsza z tym. Gorszy? Szukaj sobie takiej kobiety, dla której będziesz ideałem pod każdym względem. No chyba że masz z 50 lat i wielgachną ciążę spożywczą zarazem oczekując "atrakcyjności fizycznej" to sorki, ale dla mnie jesteś zwykłym napaleńcem. Poczekaj, nie pali się, tak wygląda ten świat i żadnej porządnej dziewczyny do kochania cię nie zmusisz.

Gość Czemu tak jest?
Nie pali się, pod warunkiem że kobiecie z kimś wcześniej się nie paliło. Ja mogę poczekać, ale zakładam że na święta niekoniecznie muszę trafić

Gość Czemu tak jest?
Nieufny, jak pisałem mi się nie spieszy, ale biorę pod uwagę, że dziewczyna z kimś innym mogła iść wcześniej od razu...

Gość Zuzanna Amelia & 5
A ja bym chciala miec prywatna wyspe na Pacyfiku.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Czemu tak jest - piszesz ze chcesz aby kobieta zainteresowala sie Toba czysto seksualnie. Nie osobowosc , nie charakter , nie inteligencja ale wlasnie taki czysty seks w bardzo fuzycznej postaci. W czym i w jaki sposob ma ten seks byc wyrazony abys uznal ze jest satysfakcjonujacy ?

Gość Brzydki ale inteligentny
Ja staram się przyciągać kobiety intelektem ale to raczej nie działa Może jakbym żył w latach 70-80 tych.

Gość Czemu tak jest?
kapitanplaneta, wątpię bym spotkał taką, którą przy mnie poniosły by emocje. Jestem niegłupi, kulturalny, sympatyczny, uczynny, lubię rozmawiać z ludźmi, jestem zadbany, pracuję - mam więc zestaw jakiś tam podstawowych cech, ale to chyba za mało

Gość Czemu tak jest?
Zuzanna Amelia & 5 , nie chcę być po prostu gorszy od tych, którymi kobieta interesowała się również bardzo pod względem fizycznym i poszła z nimi do łóżka od razu

Powtórzę się - zawsze będą mężczyźni przystojniejsi od Ciebie, po prostu.

Gość Zuzanna Amelia & 5
OK ale jak i w czym to zainteresowanie ma byc wyrazone ?

Powiedz sobie, że jeśli ktoś traktuje cię jak osobę drugiej kategorii, nie zasługuje na twoją uwagę. To tyle. Proste i racjonalne...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Ty nie podjudzaj kolegi tylko napisz dlaczego miales wyrzuty sumienia

Gość dsfesrgty65
Moorland czyli czy CHCESZ taką która z kimś od razu poszła do łóżka, innej nie uznajesz f Gdyby można było jeszcze wybrać inną? A można ale to już by była pedofilia.

no tak, oczywiście..."wszystkie kobiety to kuuuuurwwwy" - hasło prawiczków na forum.

Gość kapitanplaneta
Chciałbyś, żeby kobieta dała ci się przelecieć, bo jesteś "uczynny", czy co? Nie rozumiem. A tak nawiązując, to ty masz jakąś wielką podnietę z tytułu tego, że nie jesteś marginesem społecznym, tylko pracujesz i takie tam. Jeśli tobie się wydaje, że powinieneś mieć życie i kobiety u stóp, bo jesteś 'niegłupi i kulturalny', to nie dziwne, że się rozczarowałeś...

Miałem wyrzuty, bo czułem że robię źle. Po prostu. Bez zagłębiania się w szczegółu...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Athelgast - to moze jednak wroc do swojego topa i rozwin te mysl . Widzisz to wlasnie szczegoly sa wazne. No chyba ze wolisz na maila

Gość Czemu tak jest?
Po prostu chcę być szczęśliwy i spodobać się jakiejś dziewczynie? To takie trudne?