Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdqwdwqdqd

ilu macie adoratorów oprócz swojego faceta?

Polecane posty

Gość qwdqwdqwdwqdqd

chodzi mi takich co sie chca z wami umowić i pisza itd ,albo poprostu was adoruja jak sie zobaczycie ? ja mam takich dwoch co pisza , chca sie umawiac ,a takich co mnie adoruja i chca przeleciec to jest duzo wiecej ,ale licze ,że jest ich dwoch bo mam z nimi stały kontakt oczywiscie nie zdradzam mojego faceta z nimi i traktuje ich jako kolegów

Gość gibbon
to straszne:(

Gość qwdqwdqwdwqdqd
co jest straszne? :) moje pytanie?

Gość nie mam już siły!!!
nie mam faceta, ino ruchacza, który mnie nawiedza jak przyjeżdża do mego miasta w celach edukacyjnych. powiedział jednakże, że nie jestem w jego typie, więc chyba się nie liczy. adoratorów obecnie nie mam żadnych. ostatni, którego przepędziłam, miał beznadziejny fryz, wytrzeszcz oczu, wielkie usta jak dwa pierogi, czerwoną twarz i w dodatku się jąkał. ponadto popierdywał w stresie, a cichacze śmierdziały niemiłosiernie. poprzedni przepędzony miał 28 lat i był prawiczkiem. jak w kawiarni powiedziałam, że sama za siebie zapłacę, to się tak zestresował, że mu pieniądze z portfela wyleciały na podłogę. tragedia. co się dzieje z tymi facetami, że są tak beznadziejni, to ja nie wiem.

Gość qwdqwdqwdwqdqd
.

Gość ZdegenerowanaMaupa
cały, niepoliczalny tłum

Gość gibbon
sory topiki mi sie pomyliły:P

Gość gardze wami scierwo
chuj ci w dupe kurwo jestes kobieta wiec to zadna nowosc, kazda tak ma sukces to jest kiedy facet ma pelno kobiet- musi byc wtedy kozakiem

Gość spierdlasetgh
kogo to obchodzi , chyba tylko plotkarza kóry zywi sie nie swoim

Gość pisze dzis z telefonu
Sporo, ale nie piszemy ze soba, bo nie chce miec problemow. Ale komplementy zawsze milo uslyszec.

ale czy można uznać za adoratora kogoś kto np. raz poprosi o numer czy zaprosi na kawę? Większość facetów odpuszcza po tym jak im się raz, dosadnie powie, że nie.