Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lassss

Czy na każdej stacji benzynowej jest bezpłatna toaleta??

Polecane posty

Gość lassss

Ilekroć jeżdzę gdzieś z rodzicami to na siku zatrzymujemy sie w lesie, mi sie to nie podoba bo warunki są spartańskie. Czy na każdej stacji jest toaleta, czy trzeba coś kupić żeby z niej skorzystać?

Gość zielony knotek
2zł albo 5zł kosztuje wstęp

Gość muyjiuk
Nieprawda, nic sie nie płaci, ja korzystałam chyba w Shellu, nic nie kupowałam.

Gość fuhgvyuegvyuev
trzeba zatankować do pełna wtedy jest darmowa, inaczej płatna w zależności od miejsca, w Wa-wie ceny ok 5 zł, bliżej wsi nawet za 1 zł można skorzystać. Trzeba mieć obczajone stacje, gdzie warto się zatrzymać na siku.

Gość wiśnióweczka
jest chyba na każdej, przynajmniej na tych, które ja odwiedzam; zwykle jest darmowa dla klientów i odpłatna dla tych, którzy tylko zachodzą skorzystać - średnio 2zł.

Gość wszedzie sa toalety
bezplatne nie trzeba nic kupowac, czasami tylko trzeba poprosic obsluge o klucz, bo toaleta jest zamykana, ale to rzaaadko

Gość llgks
wszystkie Orleny są bezpłatne

Gość jyji
Na szanujących się stacjach bezpłatna. Ja kiedyś skorzystałam z łazienki i zażądano 1 zł ode mnie :D Powiedziałam, że w takim razie poproszę o paragon , zaniemówili i nie zapłaciłam, dodatkowo nakazałam rodzinie tę stację omijać szerokim łukiem.

Gość lassss
To już sie nie dziwię że nie jeżdzimy na stację. Przeciez to zdzierstwo 5 zł od jednego sikania :O

Gość wiśnióweczka
widzicie, a ja jak jeżdżę /dość często/ to na kilku są wstawione takie automaty na monetę na drzwiach, na 2zł. Bezpłatna też jest, chyba wszędzie, ale to już bliżej baru i dla klientów.

Gość oreorew
Ja raz korzystałam na stacji i to było tak super rozwiązane że wchodziło się do takiego korytarza, w lewo były drzwi do toalety a na prawo był sklep. Każdy mógł tam wejść. I nic nie płaciłam. Upokarzajace było by iśc i się prosić o klucz, a co jakbym nie miała kasy przy sobie by mi wejsc nie pozwolili?