Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttturzystka20133

studia-pielęgniarstwo czy fizjoterapia ?

Polecane posty

Gość gość
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na 40h kurs – fizjoterapia! Kurs kończy się certyfikatem oraz zaświadczeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej. Miejsce zapisu: Katowice Plac Szewczyka 1, tel. 728-930-451, 882-178-310.

Gość Nortesia66
Ja myślę, że fizjoterapia. Ostatnio robiłam jeszcze dodatkowy kurs w http://szkolenia-mazur.pl/ i na prawdę widzę w tym zawodzie fajną przyszłość.

Gość Ogolia
Jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie fizjoterapia. Do tego koniecznie dobre kursy rehabilitacyjne, ja sama planuję takie zrobić w Centrum Szkoleń Rehabilitacji Top School http://www.topschool-pnf.pl słyszałam o nich bardzo pozytywne opinie. Moim zdaniem to bardzo przyszłościowy kierunek :)

Gość gość
i fizjoterapia i pielęgniarstwo to kierunki przyszłościowe. zależy co Cię bardziej kręci. Ja jestem po policealnej szkole masażu, stad wiem, ze fizjo nie dla mnie. Wybrałam, więc, pielęgniarstwo na Wyższej Szkole Mazowieckiej. Jestem na 3 roku i póki, co, nie żałuję wyboru. Zajęcia są bardzo ciekawe, poziom wysoki. Ostatnio nawet, po praktykach w szpitalu, dyrektorka placówki powiedziała, że po licencjacie, mogę składać do nich papiery do pracy.

Gość Lamik
A ja wam powiem, że po studiach na Akademii Polonijnej w Częstochowie, nie narzekam na zawód. Jestem już fizjoterapeutą już 3 lata. Oczywiście na samym początku było ciężko, płacone grosze, ale wszystko dla doświadczenia... teraz mając prywatny gabinet zarabiam wystarczająco. Wystarczy chcieć i przemyśleć jak co zrobić... Po za tym trzeba mieć coś unikalnego czego nie mają inni. Wtedy klienci będą wracać ;) www.ap.edu.pl

Gość oqua3
Podejdę do tematu nieco inaczej. Otóż, bez względu na wybór należy postawić na kursy. Jeśli chodzi o kursy fizjoterapii to jestem wstanie coś polecić. Dokładniej, chodzi mi o http://szkolenia-mazur.pl/ Wszelkie niezbędne wiadomości zostały podane na stronie, serdecznie zachęcam do zapoznania się z nimi.

Gość gość
wybierz to co Cie interesuje. ja jestem fizjoterapetą po http://wsmw.edu.pl/. pracuje w uzdrowisku w Busku Zdroju.

Gość gość
ukończyłam wyższą szkołę mazowiecką na kierunku fizjoterapia. Roboty mam ogrom, pracuje w takiej prywatnej poradni obsługującej korporacje. Wiele ludzi walą dniami i nocami, a to plecy ich bolą, a to kark, a to sobie naciągnęli nogę na korpowyjezdzie. Wiele osób zapisuje się na wizyty prywatne. Ja polecam tez zawód, na zarobki nie mogę narzekać.

Gość ellwi
tak w ogóle to chyba warto wspomnieć, że wyższa szkoła mazowiecka jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz to Mazowiecka Uczelnia Medyczna :) Też tam studiowałam fizjoterapię i polecam. Fajni wykładowcy, rozsądne czesne i ciekawe zajęcia. Nie miałam problemu ze znalezieniem pracy :)

Gość gość
Ja skończyłam fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Z początku nie było łatwo, pracowałam w szpitalu, płaca najniższa krajowa. Każdego roku, jednak, robiłam kursy, rozdawałam wizytówki, zbierałam kasę od prywatnych pacjentów. Po dwóch latach, udało mi się odłożyć trochę gotówki i w ten sposób odłożyłam własne studio fizjoterapii. I teraz jest coraz lepiej :D

Gość Kinger

jedno i drugie bardzo przyszłościowe:)