Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiki taki i kasztanki

Niezobowiązujący sex z byłym...

Polecane posty

Jak w temacie. Z byłym umówiłam się na niezobowiązujący sex. Zerwaliśmy jakieś 3-4lata temu, mamy ze sobą kontakt telefoiczny/mailowy cały czas. Ja od zerwania z nikim się nie kochałam. Z racji, że mi wali na dekiel z braku sexu i mieszkam w nowym mieście i nikogo tu nie znam stwierdziłam "co mi szkodzi?". Warto odgrzać tego kotleta?:)

z takiego powodu, że... był samolubny. Wyjechałam na studia, w sumie tylko 35km od jego miejsca zamieszkania i gdy go zapraszałam na imprezy organizowane przez moich znajomych, zawsze miał jakąś wymówkę. Gdy poszłam na taka imprezę sama, obrażał się. Miałam wrażenie, że mi nie ufał, a to on mi niejednokrotnie dawał powody do tego, bym mu nie ufała. Czasami kłamał, że np samochód mu nawalił i że nie przyjedzie, a w tym czasie spotykał się z koleżankami na piwie. Brakowało mi też w nim rozmówcy, potrafił mówić o swoich planach i marzeniach (często nierealnych), ucinając rozmowy o książkach, filmie czy muzyce. Tak czy inaczej, zawsze nam było dobrze łóżku. Chyba do tej pory nie mam chłopaka, bo on zabił we mnie zaufanie. Boje się, że jak się z nim znowu prześpię, to wcale nie pomoże mi sie odblokować, wręcz przeciwnie. Z drugiej strony, czuje, że potrzebuje z kims bliskości. Jego znam, wiem, że mnie niczym ni zarazi, że zna moje potrzeby...Nie wiem jak to jest, że potrafię zaufać mu w łóżku, a w codziennym życiu sprawia, że się blokuje na innych.

Gość dgfdsgs
taki seks jest droga donikąd

Gość Zmieszana1234
Ja tez po 4 latach umowilam sie z bylym byl sex i jakos zyje. Wcale nie zaluje

ale mi nie chodzi o taki sex-wielki-romantyczny-come-back, tylko zaspokojenie swoich potrzeb, a myślę, że skoro jemu ufam, przynajmniej w tym względzie, to wole z nim niż z jakimś obcym facetem...@Zmieszana1234 to był jeden raz, czy powtarzacie to? Jak wyglądały Wasze relacje "po" ?

a ja jestem zniesmaczony waszym podejsciem do seksu ...jak nie sponsoring to nie zobowiazujacy seks...obraz dzisiejszej szanujacej sie polki

@webster, gdyby to napisał facet, zapewne przybiłbyś mu piątkę a poszanowaniu nie byłoby mowy. Myślę, ze niezobowiązujący seks z kimś, w sumie bliskim, nie jest przejawem braku szacunku. Wiesz poza tym, dla niektórych seks jest potrzebą fizjologiczną, ja na przykład tak to poniekąd postrzegam. Poza tym, jestem jeszcze młoda i na starość, o ile dożyje, takie doświadczenia będę miło wspominać, to będzie oznaką, że jednak coś w tym życiu fajnego przeżyłam:)

Gość Zmieszana1234
To byl ten jeden raz, mozliwe ze jesli znow sie spotkamy i obydwoje nie bedziemy w zwiazku to moze sie cos wydarzyc. I nadal jest tak samo miedzy nami. Jedynie rano bylo troszke niezrecznie ale pozniej bylo normalnie i wesolo. I nie uwazam zebym robila cos niestosownego.

Gość Zmieszana1234
Zapomnialam napisac, ze warto bylo "odgrzac kotleta" :p