Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OQOOOOQQQQOOOOOóóóóóó

Czy ktoś z was żałował kiedykolwiek że założył rodzinę?

Polecane posty

Gość OQOOOOQQQQOOOOOóóóóóó

Witam, Pytanie jak w temacie. Czy ktoś z was żałował bądź żałuje, że założył rodzinę i ma męża/żonę oraz dziecko? czy tęsknicie za czasami kiedy byliście sami? Mam 29 lat i męża, jak na razie jesteśmy bezdzietni. Nie powiem, bo bardzo lubię dzieci, jedna moja dobra kolezanka ma syna a druga córkę i uwielbiam te dzieci ale własnych to mi się jakoś odechciało mieć. Kiedyś bardzo chciałam a teraz odwlekam decyzję jak moge, boję się tego kieratu, tego że będę złą matką, itp itd. Mąż dzieci szybko nie chciał mieć, zwłaszcza że dzieci jego brata są dość niegrzeczne, ale teraz coś brzebąkuje o dziecku, a ja zamiast się ucieszyć to się zestresowałam. Nie wiem czy się nadaję na matkę, czy nie zatęskniłabym za czasami kiedy byłam wolna i robiłam co chciałam.

Gość ądna normalna kobieta
nie żałuje ze ma dzieci mąz /partner to inny temat róznie bywa ale dzieci sa jak nierozłaczna czesć tylko stuknieta moze żałowac tego ze ma dzieci

Gość żadna normalna kobieta
miało byc żadna

Gość grgrgtrgt
czemu od razu stuknięta? wiadomo ze dzieci sie kocha, ale są kobiety ktore dopieor po czasie orientują sie ze sie nie nadaja, ze jkaby cofnac czas to by się nie decydowały

Gość ghngnmhg
zadna normalna kobieta to jest tylko twoje subiektywne zdanie