Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonaa30

Jajniki!!!

Polecane posty

Gość zmeczonaa30

Mam problem.Od dwoch lat boli mnie lewe podbrzusze.Boli czsaem o tak samo z siebie i boli jak nacisne.Czuje wtedy jakbym cos przesowala.Tragedia.Wszystkie wyniki mam dobre.Jedynie podwyzszone zelazo(204 ).Gin powiedzial ze to torbiel na lewym jajniku.Nie podjal leczenia wiec zmienilam gina.Ten nowy raz mowi ze to powiekszony jajnik a raz ze torbiel.Mam 3 usg i na jednym ze to wezel chlonny ana 2 ze to torbiel.Juz nie wiem sama i zaczynam szalec.Do jakiego lekarza mam isc?boli czasami niemilosiernie i to obojetne ktory to dzien cyklu.Co mi jest?Czy to moze rak?Dziwczyny pomocy.

Nie jestem ekspertem, ale ja zmienilabym ginekologa, moze ktos Ci kogos poleci ? Albo przy najblizszej wizycie ZAPYTA co zrobic ? Mozliwa tez wizyta u internisty, od niego mozesz dostac skierowanie do szpitala. Tam Ci zrobia wszystkie badania i cos im wyjdzie :)

Gość Małpka801054
czasem można znaleźć lekarza który się specjalizuje w USG różnych narządów, poszukaj. Nie wiem czy to specjalizacja jakaś jest czy po prostu tak się trafia, u nas był taki internista i ze wszystkimi narządami do niego odsyłali nawet lekarze na usg na konsultację. a gina może poszukaj prywatnie takiego który ma bardzo nowoczesny, dokładny sprzęt, jak takie różnice w badaniach wychodzą... ale konowałów niestety pełno. mi kiedyś gin powiedziała że mam policystyczne jajniki a jak poszłam do dobrej endokrynolog to się okazało że gin idiotka nie umie rozróżnić policystycznych od pęcherzyków owulacyjnych.