Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Najważniejsze cechy u ludzi, wymień 3 takie naj, które powinna mieć ludzkość

Polecane posty

wg mnie : 1. prostota (nie mylić z prostactwem) 2. uczciwość 3. radość 4. szczerość 5. naturalność większość ludzi myśli - co zrobić by inni mu zazdrościli, a nie myśli jak może pomóc innym, co zrobić by świetnie wyglądać a nie by się dobrze czuć, co zrobić by myśleli o mnie w taki sposob zamiast być sobą, tytułować się, panować, wpisywać z szacunkiem w mejlu do kogoś do kogo nie musimy mieć szacunek itp. a co wypada a co nie...a szczerość mylą z dokopywaniem innym...

tak sobie myślę, czy mając wybór miedzy sielankową farmą gdzieś daleko a życiem w mieście, wśród wieżowców, intryg, no wybrałabym to pierwsze, chodziłabym w ogrodniczkach, boso, pływałabym w stawie bez pijawek... a być np. kobieta wamp, seksi stroj, szpile, 20 podwładnych, biurowiec... to takie coś mi sie nie marzy.jestem inna. i nie pasuję tu :) :( :)

Gość 93473459490
Popieram Cię Czkawka. :) Szkoda że takich ludzi jak na lekarstwo :(

Gość odnośnie kobiet+
1. dziewictwo 2. wierność 3. pracowitość 4. usłużność 5. naturalność :D

Gość jedyny taki56
Koorwa miały być 3 cechy a nie litania

Gość Alpinista;)
Wrażliwość na sztukę Inteligencja Szczerość

no własnie niewiele jest takich osób :( ... chociaż jak słyszę o innych krajach,inni ludzie tacy mi się wydają..wyluzowani, fajni,niedbający o głupoty... a bogaci wewnętrznie

wrażliwość na sztukę - ok, ale gdyby cały świat był wrażliwy na to, wówczas byłaby bardzo spopularyzowana,nie byłoby unikatowości, galerię i muzea byłyby przepełnione :D a tak idę sobie do galerii i wiem jakie towarzystwo tam spotkam, wiem,że bedzie luźno a ludzie którzy przychodzą są na poziomie (nie mówię o poziomie materialnym, bo nie patrzę na ubrania,doceniam tych którzy przychodzą ...z własnej woli)

wiem miało być 3 nie 5 :D :D ale zapomniałam :) jestem trochę niefrasobliwa,ale ludzie jakoś to akceptują, nie wiem dlaczego ;)

Gość Fergggy
Wszyscy powinni byc piekni I bogaci

Gość Fergggy
Kazdy powinien miec kurwa zamek, wszyscy byliby zadowoleni I kazdy przymusowo zapierdalalby w polu

Gość to 3 czy 5 bo wypisujecie
po 5, więc ja zrobię to samo: - prawdziwa dobroć (rozprawianie się z wielkim złem, karanie go) - szczerość - empatia, współczucie, miłosierdzie- pokrewne - inteligencja (racjonalny sposób myślenia stosowany w praktyce) - uprzejmość.

Cała ludzkość powinna kochać się i szanować wzajemnie i kumulować całą nienawiść ku bogu czyli sile wyższej że nie stworzyła ludzi nieśmiertelnymi niczym wampiry. Niestety ale jest inaczej i człowiek zdając sobie sprawę z własnej śmierci gardzi życiem innych a często i swoim. Ciężko zarzucić mu że nie ma racji w końcu i tak wszyscy umrą.