Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana mloda

CO JEST ZE MNA NIE TAK??:(:( prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość zaklopotana mloda

brakuje mi kompletnie sil do samej siebie...:/ czesto czuje sie senna, oslabiona, czasami miewam zachcianki..do tego mdlosci, ale na szczescie nie wymiotuje. okresu nie mam juz prawie 2 miesiace!!! test robiony w 46 dniu cyklu- negatywny (test z apteki). nie zapowiada sie na okres...co jest nie tak? mozliwe, ze test nie widzi ciazy?? ostatni okres mialam w polowie marca mniej wiecej :/ test robilam tez kolo 30 dnia cyklu- negatywny. to juz daje 100% ze nie ma ciazy?? to co mi jest???!:(

Gość tieronaaaaa
idz do lekarza. zrob bete HCG dla pewnosci...

Gość a ja natomiast....
Lepiej idź do lekarza.

Gość ładna ale masz rację
może po prostu jestes osłabiona nie tlyko fizycznie ale psychicznie i to dlatego. albo masz urojoną ciązę - moja kolezanka nie miała okresu ponad 2 miesiące, brzuch wydęty jakby w ciązy była, macica powiększona... a w ciazy nie była. dostała tabletki na wywołanie okresu

Gość edziaa
kochana miałam podobnie, co się potem okazało zostałam mamusią :)

Gość ania.doradca.ladeevit
Najlepiej jakbyś poszła do lekarza. Do tego zrobiła badania (beta hcg, morfologia).

Gość zaklopotana mloda
na bete pojde odplatnie w tym tyg. wydaje mi sie, ze pewnie wyjdzie negatywna. pomyslalam, ze poczekam do konca tego tyg i chyba bede musiala umowic sie do lekarza...zastanawialam sie jeszcze, czy moze w maju normalnie dostane, a moze w kwietniu nie dostalam okresu z jakichs powodow. tylko tak naprawde jest to nieprawidlowa sytuacja. zauwazylam jeszcze, ze czasami wychodzi ze mnie ciagnacy sie sluz albo taki bialy...tylko nie podchodzi to pod grzybice akurat (mialam kiedys to wiem, jak to wyglada). ostatnio przy sikaniu wyszlo ze mnie cos jak zbity ciagnacy sie sluz- taki glut...sorki za taki szczegolowy opis. co mi jest w ogole??!!

Gość keeeeeeeeeeee
po prostu zginal ci okres przez stres, hormony, moze schudlass ostatnio? Ja ostatni okres mialam w marcu, zrobilam juz 2 testy do tej pory, negatywne wyszly, jutro wybieram sie zarejestrowac do gina, przypuszczam, ze bede musialaa wywolywac (mam problemy z okresem od ponad 10 lat).

Gość zaklopotana mloda
nie wiem, co jest nie tak...:(:(:(:( jutro robie badanie, a pewnie we wtorek bede miec wynik. czekam do konca tyg i umawiam sie do lekarza. nie wiem, co moze byc nie w porzadku. tabletki anty bralam jakies 8 miesiecy i nagle tak zaburzona gospodarka hormonalna? najgorsze, ze myslalam, ze przyjdzie okres i kupilam 2 opakowania Atywii i nie wiem, czy w ogole ja teraz wezme...:(