Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_7890123

Spacerówka POMOCY trafiłam na kolejną tandetę.....

Polecane posty

Gość ona_7890123

Witam. Dziewczyny proszę was o pomoc chodzi mi o krotkie odpowiedzi taki i taki wozek takie ma zalety takie wady itd. Odkad mam córke 8 mc miałam już dwa wózki w jednym mocowanie siedzisk po prostu sie wyrobiło i nie można było jechać bo strach , żeby dziecko nie wypadło ,a drugi po kilku spacerach zaczął skrzypieć jakby sie miała rozlecieć, sprzedałam oba i zostałam bez... Szukam wózka ładnego wizualnie (jak jużmam 3 wózek kupowac to nie wygląda ładnie chcociaż) na dośc dużych kołach(wózki na tych malutkich kołach kompeltnie nie wchodzą w grę , ale te które mają tylko dwa małe z przodu ok już taki miałam) i ogólnie praktyczny nie za cięzki, najlepiej z przekładaną rączką , bądź siedziskiem , chciałam wiedzieć małą podczas jazdy czasem , zastanawiałąm się nad: GRACO SYMBIO TEUTONIA JEDY MUTSY EVO opinie sa rozne ze malo miejsca ze nie wygodny itd pomozcie prosze bo nie chce znowu kupic jakiegos szajsu co po mc dwoch sie rozleci albo mala sie nie zmiesci

Gość ja mam x-lander move
i jestem bardzo zadowolona :)

Gość ona_7890123
powiem szczerze ze tez podoba mi sie ten rozwy ma fajna bude zaokraglona ale nie ma przekladanej raczki ani siedziska z tego co czytalam a jednak przydaje sie to juz nie raz sie przekonalam

Gość ona_7890123
tak zapytam ,czy twoj ma przekladana raczke badz siedzisko? czytalam ze niby te modele nie maja ale moze cos poknocilam

Gość ona_7890123
aha i czytalam rowniez ze skrzypia , maja kiepskie amortyzatory . Moglabys mi napisac cos wiecej na ten temat?np czy siedzisko jest rozkladane , czy wygodny, jak z regulacja podnozka , waga i skladaniem wozka?

Gość ona_7890123
bebetti nico wizulanie ladny:) moglabys mi pwiedziec cos wiecej na jego temat jaka jest twoja opinia o nim ?

ja mam x-landera xa i jestem bardzo zadowolona. A używamy juz 4 rok tego wózka a byl z nami wszedzie, zwiedził całą polskę, leciał samolotem i nic mu nie jest. stoi dzielnie. Przy drugim dziecku tez chcemy x-landera ale bede sie zastanawiała czy xa czy x1. ja z czystym sercem polecam ci x-landera. a i tak na marginesie kupiłam to byl uzywany 6 miesiecy bo dziewczynie sie znudził i kupiła sobie nowego ;)) pozdrawiam serdecznie ;)

Gość ona_7890123
również podoba mi się x -lander tylko co z ta rączka/siedziskiem? jest przekładane?

Gość ona_7890123
czym sie rozni x ladner, xa xmove ,a x1?

X-lander XA TYLKO!!!!! Mam i jestem bardzo zadowolona i moj synek też , super sie prowadzi , wygodne siedzisko, duży kosz na zakupy i dwa schowki , super głęboka byda i do tego extra wyglada . Wrto zainwestować :)

Gość ona_7890123
ok;) dzięki za pomoc, jutro jadę na zakupy, będę go szukać po sklepach:)

*buda Siedzisko nie jest przekładane to jedyny minus ale nie przeszkadza tak bardzo ..:) w tych najnowszych x-landerach jest przekładane ale to sa juz koszty ok 1600 za samą spacerówke

Gość ona_7890123
dzięki dziewczyny za pomoc przynajmniej mam już kilka typów , zaufam wam i coś z nich wybiore;)