Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golliatt

Mam wirusa hpv. Ludzie pomozcie !

Polecane posty

Gość golliatt

witam mam 18 lat i jestem ze swoja dziewczyna ok. Roku i zamierzam sie z nia kochac ;) lecz istnieje problem ktorego sie bardzo wstydze, mam wirusa hpv i dodatkowo klykciny konczyste na penisie. Moja dziewczyna o tym nie wie i nie wiem czy jej to mowic bo boje sie ze mnie zostawi ;( co zrobic w takiej sytuacji ? Czego sie obawiac ? Kto takie cos ma ? Jak sobie z tym poradzic ? Prosze potraktowac moj problem powaznie Pozdrawiam.

Gość też tak mam ;///
a gdzie to złapałeś mały kurwiarzu? :(

Gość mała lodzia
idź do lekarza i usun kłykciny,poza tym musisz użyc prezerwatywy by jej nie zarazic no i koniecznie jej powiedz o tym zagrożeniu bo dla niej moze to byc bardziej niebezpieczne niz dla ciebie

Gość A dlaczego nie leczyłeś tych
dolegliwości? Jak chcesz teraz się z dziewczyną kochać skoro jesteś zakażony? Nie musisz jej nic mówić ale seksu z nią nie uprawiaj dopóki się nie wyleczysz! Jak ją zarazisz to będzie miała do ciebie pretensję i obrzydzenie aż cię w końcu rzuci. Lepiej wyleczyć to dziadostwo . Coś ty wyprawiał skoro nałapałeś tyle syfu? Ja bym się ciebie bała i napewno nie uprawiała z tobą seksu na jej miejscu , nawet w podwójnej gumce.

Gość Gumka może pęknąć i
zakazisz dziewczynę czego ci na bank nie wybaczy bo dla niej twoje dolegliwości będą miały dużo gorsze konsekwecje. Kurcze facet, ładny z ciebie menel .

Gość golliatt
nie uprawialem jeszcze seksu wiec mam to od urodzenia ;(

Gość taaaaaa dokladnie
przez was facetow to sie tylko rzygac chce