Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja on my....

mój facet zaczyna mnie irytować

Polecane posty

Gość ja on my....

hej. Jesteśmy razem 3,5 roku od jakiegoś czasu zaczyna mnie tak denerwować i irytować że nie mam najmniejszej ochoty nawet siedzieć z nim w jednym pokoju. Jest czasami nie do zniesienia przeszkadza mu że odwiedzą nas goście, że na obiad jest coś innego niż zaplanowałam dzień wcześniej że jego rzeczy które uprałam jeszcze nie wyschły że mu się fajki skończyły i robi mi wtedy takie awanutry jakby to wszystko było moja wina. Kocham go ale nie wyobrażam sobie jak on będzie się po ślubie zachowywał i czy to wytrzymam. A już najbardziej mnie denerwuje to że swojego niedobrego chrześniaka to na rękach by cały czas nosił wszystko mu kupował ale moje chrześniaki to wogóle go nie interesują i jak by mógł to najchętniej wogóle by nie spędzał z nimi czasu ale niestety mieszkają koło nas wiec to powód do kolejnej awantury o to że bawie się z nimi a nie z nim. i już nie wiem jak mam z nim o tym rozmawiać może coś poradzicie??

Gość Takiego sobie wybrałaś faceta
i nie zaczynaj narzekać jak każda tutaj

Gość ja on my....
właśnie chodzi o to że on wcześniej taki nie był i dlatego teraz mnie to denerwuje

Gość Tobynek
My go nie zreformujemy...

Gość Tak tak zawsze wybieracie
porządnych facetów tylko nagle się w dupków zmieniają. Porządni mężczyźni to są samotni.

Gość Puszka Pandoryy
wczesniej czy pozniej sie rozstaniecie. lepiej wczesniej niz pozniej

Gość fijo mijo
pewnie to klasyczny ruchacz

Gość Bulinka8485
Śmieszą mnie notorycznie pojawiające się teksty : nie narzekaj takiego sobie wybrałaś. To co wybieramy a to co okazuje sie pozniej to jest jak los na loterii. Z miłego chłopca wychodzi bydle i nie gadajcie że to my mamy na to wpływ. JAk zwykle nasza wina nawet za to że normalny facet zabienia sie w bydlaka.

Gość Bulinka8485
"Porządni mężczyźni to są samotni." I co mi po takim stwierdzeniu skoro w momencie jak taki "porządny" wchodzi w związek już porządny nie będzie. Wystarczy kilka m-cy z pierwsza partnerką i samiec myśli, kombinuje i marzy już gdzie by wsadzić w drugą. Taka prawda.