Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona42z

mąż zdradzał mnie od roku i zrobił dziecko

Polecane posty

Gość zdradzona42z

Krótko i na temat. Dostalam dziś list od byłego faceta kobiety z którą mój mąż utrzymywał kontakty od roku. W kopercie byl list, rozmowy meilowe, zdjęcia itp. Mąż odkrył ze jego żona go zdradza, jednak ta kobieta przyznala sie mężowi ze to z moim mężem chce żyć itp. Ale nie to jest najgorsze! Mój mąż przedstawił się tej kobiecie jako wdowiec z dzieckiem. Ona o mnie nie wioedziała. Snuł jej historie wspolnego życia, obiecywał. 2 miesiące temu zrobił jej dziecko po czym zmusił do aborcji. Jestem w takim szoku ze nie wiem co robić, co myśleć. Ja mam 42 lata, mąż 40, a ta dziewczyna 25. Mamy 3 letnią córkę.

Gość kolejna co sobie dupka wybrała
no brawo. A porządny facet żyje samotnie.

Gość zdradzona42z
jaka rada?

Gość zdradzona42z
moje zycie, nie prowo

Gość Aggggg
Wsplczuje ale na Twoim miejscu wziela bym rozwod!

Gość ratuj siebie
póki czas! Teraz jest dobry moment żeby się rozwieść korzystnie dla ciebie i twojego dziecka, wystąp o rozwód z orzekaniem o jego winie,alimenty na soiebie i dziecko i korzystny dla ciebie podział majątku. On lepsz już nie będzie. Pomyśl co się staNOIE JAK KIEDYŚ JAKAŚ KOCHANKA URODZI JEGO DZIECKO - W WYPADKU JEGO ŚMIERCI TO TY PÓJDZIESZ Z TORBami spłacając spadkobierców męża. Powołaj na świadka tego faceta i kochankę i heja-puścisz go z torbami i zabezpieczysz sibie.

Gość to ci powiem
a co on na to wszystko? Jakie widzi rozwiązanie?

Gość zdradzona42z
Nie wiem czy powinnam skontaktować się z tą dziewczyną.

Gość zdradzona42z
mówi ze ta kobieta nic dla niego nie znaczy, ze chce być ze mną. Błaga, przeprasza, mówi ze tamta go uwiodła.

No niezle. Moj brat cioteczny mial podobna historie z zona. Jego zona zdradzala go z facetem ktorego zona zwiazala sie pozniej z moim bratem ciotecznym gdy oboje dowiedzieli sie ze byl zdradzani. Brat cioteczny ma 15 letniego syna z zona rozstal sie 5 lat temu wiec tez niebylo wesolo

Gość zdradzona42z
tylko ze on mnie uśmiercił, powiedzial ze jest wdowcem i opowiadal detale z mojej rzekomej śmierci.

Gość Ta.. Sranie w banie
Toż to długo jej zajęło te uwodzenie. Nie daj se wcisnąć ciemnoty. Facet teraz wie ze straci wszystko i trzęsie jajami. A niech płaci za występki. Ja bym wykopała na zbity pysk.

Gość ratuj siebie
on się będzie kajał no bo co ma powiedzieć? Przecież nie chce wylądować na kopach z walizką na ulicy, więc będzie pitolił jak to cię kocha i jaka ona niedobra... BZDURY

Gość to ci powiem
A po co masz się spotykać? Przecież to oni oboje namieszali w twoim życiu. Co chciałabyś się od niej dowiedzieć? Spotkanie z nią nic ci nie da a tylko nerwy zszarpiesz. On - to już inna historia.Jak mógł opowiadać że jest wdowcem. Jakiś nierozgarnięty tępy stary koń, któremu się wydaje że przechodzi druga młodość. Spytaj co jeszcze zrobił za twoimi plecami. Zachował się jak śmierdziel. Jeszcze ta aborcja.

Gość aborcja to akurat dobrze
jakby urodziła to dziecko to by dopiero był syf dla wszystkich łącznie z tym dzieckiem...

Gość Ta.. Sranie w banie
A o usmierceniu to juz w ogóle dopalił. Nie miał by szans na powrót. Czyli co. Wniosek jeden. Chciał układac sobie zycie z tamta i odebrac ci dziecko. Kto wie co w tej jego łepetynie jeszcze drzemało.

Gość Ta.. Sranie w banie
Postąpił jak najgorsze bydle. Weź rozwód. Dla ciebie i dziecka bedzie to najlepsze wyjście. A jak m wybaczysz to możesz byc pewna ze znowu cie zdradzi. Zreszta on miał duza wiadomość ze robi zle. Jak mozna byc z kimś i walić ostro tyle czasu na 2 fronty.

Gość zdradzona42z
To znaczy ja jej nie winie, bo skąd mogla wiedzieć. Obiecywal jej ze sie do nie przeprowadzi z dzieckiem. Nie wiem czy on to na poważnie planowal czy tylko tak jej gadal. Pisal jej ze pragnie z nią dziecka, a potem jak byla w ciąży to zmusil do aborcji. Widać bylo, ze ta dziewczyna cieszyla sie na to dziecko, a on poewwiedzial ze nawet jak je urodzi to on nie chce miec z nimi nic wspolnego i ma to zostac w tajemnicy.

Gość kkskks
ale kawał chuja

Gość zdradzona42z
czuje sie taka skrzywdzona:(

Gość fdffgfgfgghgh
chyba powinnas sie rozwieść, innej mozliwosci nie widze... ja bym sie brzydzila swojego męza po jakiejs 25letniej dziwce, jak sobie teraz wyobrazasz seks? ja bym sie brzydzila kijem tknąć.

Gość jechowi to sa potulne baranki
zrób z niego osła co ci tylko kase donosił po co sie rozwodzic i nerwy szarpac

rozwodu nie musisz brac ale separacej mozez pospiech to najgorszy doradca mozesz i zniego osla zrobic a ninawisc choroby rodzi sama sobie szkodzisz

Gość pampa lampa
Trochę naciągane bo niby skąd autorka wie, ze tamta cieszyła się na dziecko. Ale do tej pani wypowiadającej się że ona brzydzila by się po 25 letniej dziwce.... Babo a nauczyli w szkole czytać ze zrozumieniem? Autorko Ty się w ogóle zastanawiasz co z tym popaprancem zrobić?

Gość fdffgfgfgghgh
niestety nie rozumiem o co ci chodzi. a do szkoly to ty powinnas wrocic, bo nawet gimgowno wie, ze 'by' z czasownikami piszemy łącznie :O

Gość zdradzona42z
skad wiedzialam ze się cieszyła? bo to było w tych wiadomościach. Napisała ze cieszy się na dziecko z prawdziwej milosci.

Gość wifigdansk
rada na co?