Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okroopnie gruba

jak schudnąć

Polecane posty

Gość Okroopnie gruba

Jestem Okropnie GRUBA! Chcę Schudnąć Chociaż 10 kg! Wysyłajcie mi Wasze Diety Które na Was Działały nie Jakieś porombane Strony Schudnij w tydzień (Lub 14 Dni) Tylko wasze sposoby na schudnięcie może to nawet trwać 3 miesiące! Ale żeby Były Efekty! Wysyłajcie!

Gość szczupla na lato
ja sie odchudzm od 14 marca na poczatku wazylam 70kg teraz 62kg od wczoraj zaczelam biegac:*

Gość Zrzuć brzuch
Odnośnie diety i ćwiczeń to polecam Ci zajrzeć na bloga http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziesz tam naprawdę wiele ciekawych i fachowych informacji jak i gotowe przepisy potraw. Bloga prowadzę wraz ze swoją dziewczyna i opisuje na nim swoją przygodę z odchudzaniem

Gość Olcia Dubicka
To ja Ci mogę napisać co mi pomogło :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość kajetanowicz
musisz się przede wszystkim dużo ruszać- aerobik, siłownia, spacer zamiast samochodu autobusu. to naprawdę podstawa i żadne tabletki ci tego nie zastąpią. no i zmiana nawyków żywieniowych na stałe, a nie tylko na miesiąc czy dwa. wyszła neidawno fajna seria wspomagaczy z serii figury- jak podjadasz, to sobie kup figurę no-appetite - smaczne, pęcznieje w żołądku i potem mniej się chce jeść. zawsze to dobre na początek potem możesz się przerzucić na herbatki, jak już będziesz chciałą tylko wagę utrzymać :)

Gość jestem na LCHF ,
Autorko nie sluchaj tej Olci Dubickiej , ona reklamuje ten foreverslim , bo sprzedaje go na allegro .On juz jest wszedzie ta olcia , w kazdym temacie , nie daj sie zwiesc . Jesli moge cos doradzic ,to diete niskoweglowodanowa , poczytaj sobie o diecie LCHF , Atkinsa czy tez diecie optymalnej dr Kwasniewskiego .

dukan przegrał w sądzie, najlepsza jest znów dieta niskotłuszczowa proszę państwa dieta najlepsza to: trochę węgla, dużo jogurtu, warzywa owoce, 2-3 jajka co 3 dni po 2 tygodniach właczyć ryby gdy waga przestanie spadać przejść na dietę mięso - warzywa niskoskrobiowe na 3 dni to pubudzi metabolizm potem znów węgle warzywa owoce i chudy nabiał, jaja takie jest moje zdanie po wielu odchudzaniach kiedyś schudłam z 82 do 60 kg w 3 miesiące, wiem co mówię spacery 2 h, brzuszki wystarczą w zupełności. oto lista moim zdaniem produktów zakazanych: tłuszcz (oprócz łyżeczki oliwy z oliwek dziennie), cukier, alkohol, mięso wieprzowe, pieczywo zawierające gluten

Gość duzaklusia86
Ale Ty się nastawiasz na jakąś konkretną dietę? Bo po większości wraca się do poprzedniej wagi. Może zrezygnuj z rygorystycznej diety, a rób zamienniki, wtedy nie odczujesz , że jesteś na diecie i będziesz jadła to co zwykle. Oczywiście czekolady itp. musisz sobie odpuścić. Jak masz chcicę na coś słodkiego to miej pod ręką banana, pomarańcze, bakalie (zdrowy tłuszcz, ale nie za dużo). Zamiast smażyć- podlewaj wodą i niech sie dusi, ja tak robię z warzywami na patelnię. Zamiast mleka 3,2- 0,5. Jedna łyżeczka cukru mniej do kawy. Takie proste rzeczy, a efekty są, oczywiście nie szybko, ale stopniowo i zdrowo chudniesz. Ruch jest konieczny, masz masę ćwiczeń na youtube, ja się chyba zdecyduję na Chodakowska, bo wszędzie czytam same och ach. Już niedługo będą tańsze warzywa, ja się nie mogę doczekać lata, kiedy kupie fasolkę czy kalafiorka. Mniam :) Nie jestem zwolenniczką tabletek odchudzających, jak chcesz przyspieszyć przemianę materii, to pij wodę albo kefir, kefir usprawnia przemianę i usuwa zły cholesterol. Jak nie lubisz jego smaku to pij koktajle, dodaj jabłko, banan, co tam lubisz- naprawdę nie czuć smaku kefiru wtedy. http://duzaklusia1.blogspot.com/