Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Wczoraj , ewentualnie dzisiaj powinnam dostac okres , boli mnie brzuch i czuje jakbym miała okres ale mam totalnie sucho... to ze boli brzuch to znak ze okres przyjdzie ?

Gość ..............---------.......
masz regularne cykle ? jestes 'sexualnie aktywna' z tego co rozumiem,jezeli podejrzewasz,ze mozesz by w ciazy ? moze Ci sie spoznia przez stres.objawy miesiaczkowe,a ciazowe sa bardzo podobne... chociaz lepiej sie nie wkrecac. ile masz lat?

''jestes 'sexualnie aktywna' z tego co rozumiem,jezeli podejrzewasz,ze mozesz by w ciazy ?'' - po prostu niektore dzieci tu pisza np. dotknal mnie palcem moge byc w ciazy? wiec dlatego pytam.bez urazy....

19 i wspołzyje regularnie z chłopakiem odbylismy stosunek przerywany w dni płodne... zawsze miałam cykle 26-27 dni nigdy inaczej ...

rozumiem.wiesz nawet jezeli stosunek jest przerwany mozna zajsc w ciaze.najlepiej jest sie zabezpieczac jezeli nie chcesz miec dzieci :D moze zrob test ?chociaz moze byc za wczesnie...

zawsze tez miałam mokro przed okresem a tym razem jest totalna posucha... No... gdzies sie sporadycznie zdarzyła mała plamka sluzu a tak to nic ... moge jutro zrobic test w ciagu dnia ?

no tak najlepiej zrobic test z rana... jezeli dalej nie dostaniesz okresu,a test bedzie negatywny...poczekaj moze jeszcze,a pozniej wybierz sie do lekarza :D

daj znac jutro :)

dam znac na pewno ;) tylko jak piszecie ze najlepiej zrobic jeszcze test z porannego moczu to pewnie jutro go kupie a we wtorek zrobie ;) No chyba ze jeszcze dostane do jutra okres ...

:) ok,zajrze jutro ... a tak ogolnie Ty chcesz miec dziecko :O poniewaz jak sie nie zabezpieczasz to predzej czy pozniej moze sie tak zdarzyc ... pozdrawiam (nie mam Polskich znakow na klawiaturze,wiec z gory przepraszam :p )

Gość Aneta67
Leno podam Ci swój numer gg napisz do mie prosze 10909192

Tak , oczywiscie jestem tego swiadoma i z jakimi konsekwencjami sie to wiąże . Jestesmy z chłopakiem juz jakis czas , kochamy sie i chcielibysmy miec dziecko ...

aha rozumiem :) to zycze Ci dwoch kreseczek :)to w takim razie staracie sie o dziecko tak ?

daj znac jak juz bedziesz wiedziala :)

Dostałam dzisiaj jakies plamienie ... na poczatku był to brazowy sluz a pozniej zwykly sluz zabarwiony krwia... ale to bardzo mało ... testu nie kupiłąm dzisiaj bo myslałam ze to sie moze zwiekszy ik bedzie normalny okres ale jak narazie to nic...

hej Lena. nie wiem...mysle,ze dostalas okres...ale te brazowe palmienia ? moze to byc rowniez plamienie implantacyjne... daj znac jak juz bedziesz cos wiedziala

Juro rano kupie test i zrobie... Na okres mi to nie wyglada.. nigdy takiego nie miałam i spoznionego co prawda dzien lub dwa ale opozniony byl ... a teraz to brudne plamienie ...

Hej nie jestem lekarzem wiec nie wiem... masz dalej 'plamienia' ? ogolnie plamienia implantacyjne sa przez 2-3 dni...

Plamienia sie rozkreciły i pojawił sie chyba okres...2 podpaski przez cały dzien . Nie wiem juz co o tym myslec ...Chyba powinnam sie oswoic z mysla ze przyszedł normalny okres i tyle ... chociaz kolezanka tez myslała ze4 dostała okres a po jakims czasie dowiedziała sie od lekarza ze jest w 2 miesiacu...

hej :) no wiem moja kolezanka przez 3 miesiace,nie wiedziala,ze jest w ciazy...dopiero pozniej zaczela wymiotowac i zrobila test :)) beddzie dobrze kochana.nie nakrecaj sie i przestan o tym myslec,poniewaz stres tez robi swoje :/ bedzie dobrze w koncu bedziesz mama :)ja tez tak mialam jak za kazdym razem przychodzila ta malpa to probowalam sobie wmowic i tak co innego - chore,ale tak to jest jak sie bardzo chce dziecka.teraz juz 'wyluzowalam' i co ma byc to bedzie.i dalej mam nadzieje i sie nie poddaje :) czy dlugo sie juz starasz ? wiem,ze niektore kobiety tu strasznie krytykuja mlode mamy...ale nie ma sie czym przejmowac ...dobrze,ze nie ma tu narazie zadnych 'scen' :) pozdrawiam

3 miesiace... Ja sobie wmawiam ciaze juz po kazdym razie i zyje nadzieja az do @ ;/ Tak , młode mamy sa krytykowane na tym forum ... ale to indywidualna sprawa kazdego z osobna czy jest juz pora na dziecko ...a Ty ? tez starasz sie o dziecko ? jaki juz czas ?

ja tez sie staram o dziecko, 5 miesiecy,wiec to i tak nie tak dlugo,bo sa kobiety ktore nie moga zajsc w ciaze,a staraja sie np. 4 lata mimo tego,ze badania sa wszystkie wporzadku... ale tez tak mialam,ze wkrecalam sobie ciaze :/ dalej mam nadzieje,ze jednak sie uda :) :D nie zalamuj sie bedzie dobrze zobaczysz!mam nadzieje,ze zobaczysz te dwie kreseczki niedlugo

A moge wiedziec ile masz lat ? ;) Tak, bede starała sie nie popasc w paranoje ... ;) musze podchodzic do tego z pewnym dystansem ...

Gość hej:) ja już mama
Ja też bede młodą mamą bo 22 letnią :) ale z mężem sie staralismy przez ponad rok!(od ślubu od razu) I to z laparoskopią hsg badaniem nasienia i innymi... On co prawda starszy bo 27 juz mu stukneło... Jak chcecie byc mamami to nie patrzcie na innych tylko działajcie. Ja jestem w 19 tygodniu i jestem szczęsliwa że hej:) I nie przejmujcie sie zaczepkami innych-teraz ciąża to najlepiej po 27rż albo i po 30 i najlepiej jak sie ma dom i zarobki rzędu 8000 zł.- a to wszystko nieprawda.Trzeba godnie życ i szanowac się a kasy i domu mozna sie dorabiac:) Powodzenia.