Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ..............---------.......
hej Lenka ja mam tyle co Ty :) wczoraj nawet rozmawialam z narzeczonym o tym wszystkim i powiedzielismy sobie,ze narazie przestaniemy o tym myslec i jezeli sie uda to super,a jezeli do roku czasu nie zajde w ciaze,to pojdziemy razem na badania.nie mierze temperatury,ani nie kupuje testow owulacyjnych narazie...bierzesz jakies witaminy ?a Wy robiliscie sobie badania? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hej, gratuluje!duzo zdrowia dla Ciebie i malenstwa.raczej nie przejmuje sie opinia innych,poniewaz zawsze beda gadac :) wydaje mi sie,ze czasami wlasnie kobiety w mlodym wieku sa bardziej dojrzale do macierzynstwa niz te starsze... Pozdrawiam

Mi sie tez wydaje ze mlode dziewczyny sa lepszymi matkami chic nie twierdze ze starsze sa gorszymi ... Młode mamy maja wiecej energii i sił do codziennosci z małymi dziecmi . Brałam przez miesiac witaminy ale to ze wzgledu na wypadajace włosy .Na badaniach tez zadnych nie bylismy . Teraz czekam az skonczy mi sie okres a zaczna dni płodne i kolejne starania ;) Moze sie tym razem uda ;) a Mieszkasz w miescie czy na wsi ? bo ja na wsi i jestem bardziej narazona na plotki innych ludzi ;d alee nie ja pierwsza i ostatnia bede miała dziecko w tak młodym wieku ;)

Dziewczyny ... zazdroszcze wam.. jedna juz mezatka , druga narzeczona... a moj chłopak powiedział ze o slubie na powaznie bedzie myslał dopiero za jakies 3-4 lata ;/ nie wiem jak go zmobilizowac do tego... ;/

ja mieszkam w miescie :) a ile Twoj chlopak ma lat ? :) nie przejmuj sie ludzmi...pogadaja i przestana...gdybym ja miala sie przejmowac tym co ludzie mowia to chyba bym oszalala... Mam nadzieje,ze sie uda i zobaczysz te 2 kreseczki :D

Chłopak w 24 ;) w sierpniu 25 ;) tez mam nadzieje ze je zobacze ;) bo inaczej chyba sie załamie ;d

24, w sierpniu 25 ;) Tez mam nadzieje ze zobacze te dwie kreseczki bo inaczej chyba sie załamie ;) Tobie tez ich zycze ;)

dziekuje,tez mam nadzieje,ze sie uda i bede mogla sie pochwalic :D

Moj okres sie juz skonczył ; / trwał 3 dni a zawsze trwa do 5... Ja juz nie wiem co mam myslec ;)

Gość Lepiej za wiele nie
myśleć tylko wybrać się do gina albo na bete i powtórzyć ja po dwóch dniach. Ciąża może być a może jej nie być więc lepiej się jakoś szczególnie na to nie nastawiać a z gdybania na kafe nic się nie dowiesz.

hej Lenka. mysle,ze powinnas troche wyluzowac :) pewnie po prostu okres spoznil Ci sie przez stres...tez tak mialam nie raz U mnie nowy cyckl wiec zaczynam starania :) co u Ciebie wogole?

Hej . Okres sie konczy , moj partner sie do mnie nie odzywa ;/// w ogole jakos kiepsko sie zaczyna dziac ; / a co u Ciebie ?

a u mnie wporzadku :) zaczynam starania,czekam,az moj kochany wroci :) oj przykro mi:/ mozna wiedziec co sie stalo ? oczywiscie jezeli chcesz o tym napisac tu...

aha rozumiem :) bedzie dobrze

Musi byc dobrze... innej opcji ie przewiduje :) mały kryzys który przejdzie .. tylko oby nie dopiero po dniach płodnych hehe ;D

hehehee :) no oby nie ! :D