Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taja2795

odpisać?

Polecane posty

Gość Taja2795

odezwał się po prawie 2 tygodniowym milczeniu. Nie jesteśmy razem , kręciliśmy ze sobą. Wcześniej pisał praktycznie codziennie, potem cisza. I dziś zapytał co u mnie. Odpisać czy olać?

Gość bodybilding
jak przez dwa tygodnie nie mial czasu sie odezwac,to cos jest nie tak.powstrzymaj sie..

Gość Lolprecioussss
Olac. Jak zalezy napisze drugi raz jak nie to bedziesz miala satysfakcje ze to ty nie odpisalas mu wiecej i nie prosilas sie o nic. Takie moje zdanie.

Gość Taja2795
też tak właśnie sądzę..

Gość Zuzanna Amelia & 5
Odpisac.

Gość bodybilding
napisz jak wygladaly wasze wczesniejsze rozmowy

Gość 93473459490
Nie odpisywać.

Gość Taja2795
to były początki w sumie znajomości, pisaliśmy jakieś 2 miesiące, 4 spotkania, odzywał się ciągle, potem było jak opisałam wcześniej.

Odpisz. Co Ci szkodzi? Tak ciężko napisać co słychać? Matko boska...

Gość Taja2795
Nie. Ale mam wątpiliwości, bo przez 2 tygodnie można powiedzieć,że mnie zlewał.

Gość bodybilding
dobrze robisz.facet jak mu zalezy,na glowie stanie i bedzie pisal. ja ci powiem jedna rzecz. facet ktory mi sie podoba pisal przez pare tygodni bez przerwy.potem nagle ucichl.zapadl sie pod ziemie.a wiem z wassapa ze jest codziennie po kilka razy aktywny. a mam kolege,ktoremu chyba sie podobam (bez wzajemnosci) zbywam go zdawkowymi tekstami,choc z taktem.ten nie zrazony pisze do mnie codziennie po kilka razy....bo mu zalezy!!! taka jest roznica. nie odpisuj

Gość Taja2795
myślałam,żeby ewentualnie odpisać jutro albo za kilka dni. Ale bez starania się, tak po prostu,żeby odpisać. Przez te 2 tygodnie jego milczenia wrzuciłam na luz, ale nie rozumiem takiego zachowania. Właśnie,że najpierw się starają, a potem siedzą cicho. I nie wiadomo co zrobić jak się odezwą. Ten Twój też zapewne napisze...

Gość bodybilding
mam coraz wieksze watpliwosci...:/ a tobie radze nie odzywac sie az do nastepnego razu jak napisze. bo gdy odpowiesz bedzie uwazal ze ma cie w garsci. ty jeszcze masz szanse.ja juz w swoja watpie...

Gość smsysmsy123
Taja2795 - pewnie że odpisz. przecież korona Ci z głowy nie spadnie.

Gość Taja2795
hmm watpie,ze 2 raz napisze. Bo jak mi ktos nie odpisuje na jednego esa, to przestaje sie odzywac i moze on ma podobnie... Zdania sa tak podzielone, ze nie wiem co zrobic ;)) a Ty pisalas cos do tego swojego?

Gość smsysmsy123
bodybilding - jak on Ci się nie podoba to nie odpisuj wcale bo po co masz mu robić nadzieję.chodzi o tego kolegę oczywiście:) albo powiedz mu prosto w oczy że możemy być na stopie koleżeńskiej bo nie jesteś w moim typie i wszystko w temacie;)

Gość smsysmsy123
Taja2795 - ja tak mam że wysyłam jednego samsa, jak nie odpisuje to ja też nie pisze. dopiero za 2 -3 dni ponawiam:) raczej nie lubie gierek tego typu i nie lubie się dąsać i nie robie fochów;)

Gość Taja2795
tylko wiesz, chodzi o to,ze nie chce sie znowu do niego przyzwyczaic.. nie myslisz,ze jesli traktowalby mnie powaznie,to nie olal by mnie na 2 tygodnie?

Gość bodybilding
zadalam mu zdawkowe pytanie,na ktore zaraz odpowiedzial.cos dodalam,odpowiedzial ze ok.to bylo w piatek noca.a ostatnia randke (upojna,ale bez sexu) mielismy w tamten piatek. w sobote jeszcze mnie zaczepil jakmi sie spalo,dodal cos jeszcze jak to na czacie (wassap) i cisza.zapadl sie nagle pod ziemie a wczesniej zabiegal, byl wszystkiego ciekawy co ze mna zwiazane.staral sie.w ciagu dnia 20 wiadomosci;pobudki,rozmowy i dobranocki.spotkania na spacerkach z pieskiem..az sie wierzyc nie chce ze tak nagle odpuscil!!!

Gość bodybilding
semesy,temu drugiemu mowilam ze mnie nie interesuje.mowilam ze poznaje kogos.on o tym wie..mimo to pisze i dzwoni.nie dawno znow zadzwonil mimo ze nie odpowiedzialam mu na wiadomosc.zbylam go i tyle. taka to roznica miedzy tymi co im zalezy a tymi co zlewaja

Gość smsysmsy123
Taja2795 - jeżeli jest to tylko kolega i nie odzywał sie przez 2 tygodnie to nic w tym dziwnego. trzeba odpisać to moje zdanie.

Gość smsysmsy123
bodybilding - może ten drugi to tak po przyjacielsku po prostu do Ciebie pisze i dzwoni.

Gość bodybilding
no mam nadzieje. tylko wiesz co...za kazdym razem kiedy slysze ze cos dostalam mam zludne nadzieje ze to ten moj.a to zawsze tamten drugi...wiec czuje sie zawiedziona i nieco wkurzona..za czesto sie odzywa jak na zwyczajnego znajomego. ten ktory mnie interesowal,przyzwyczail mnie do ciaglych wiadomosci.budzil przed 7.00 rano :) pisal na dobranoc i jeszcze w miedzyczasie.jesli ci sie facet podoba,to przyzwyczajasz sie predko do takich detali. jak ci ich braknie,wszystko inne cie drazni.i tak jest w tym przypadku. ale naiwnie czekam na wiadomosc od TEGO..jeszcze tak

Gość smsysmsy123
bodybilding - umów się z tamtym drugim co tak często pisze i dzwoni o ile Cię zaprosi a może już Cie zapraszał;) na takie zwykłe spotkanie jak z kolegą;)

Gość bodybilding
nie ma mowy.on mi sie wcale nie podoba.znamy sie z silowni ladnych pare lat.od niedawna zaczal pisac,najpierw co pare dni,a teraz sie rozochocil i odzywa sie co chwile. az mnie drazni. to nie moj typ.absolutnie mnie nie kreci. nieeeee ;) pozdrawiam :)

Gość dziś na pomarańczowo
ja zawsze odpisuję na takie wiadomości. moim zdaniem tego wymaga kultura i tyle. mogę mieć faceta gdzieś, nie chcę się z nim wcale więcej spotykać, po prostu jestem grzeczna.

Gość Rob jak chcesz
Sprawdzal czy Ci zalezy. ja kiedys pisałem z kolezanka na ktorej mi zalezalo ale ona nigdy nie pisała pierwsza wiec najpierw ograniczylem kontakt a potem urwalem stwierdzajac ze jej niezalezy a niezamierzam podbudowywac jej ego tym ze ja zawsze wychodze z inicjatywa. Ona sie nie odezwalajuz nigdy ja tez nie choc czasem o niej mysle to wiem ze nic by z tego nie bylo bo jej niezalezalo.

Gość Taja2795
hmmm no nie wiem...bo zdarzało mi się odezwać też 1. Nie wiem co on myśli w sumie, może odpisze mu dzisiaj, ale zdystansowałam się do niego przez to.

Gość smsysmsy123
Taja2795 - nie zastanawiaj się tylko odpisuj;)śmiało bez zbędnego rozmyślania. Pozdrawiam;)

Gość rtyet3w354
jak ci nie zależy .masz go w 4 literach,nie tęskniłaś to go zlej jak jesteś ciekawa co z tego wyniknie to odpisz :)