Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona_Ziemia

Czy podobam się koledze z pracy? Prawiczki odpiszcie!

Polecane posty

Gość Zielona_Ziemia

Wstawiam tutaj, bo z Forum Zycie Uczuciowe skasowali mi ten watek!! OK, więc facet nie jest w moinm typie i specjalnie mi się nie podoba (ale też nie odrzuca), ale w sumie jestem ciekawa, czy za jego zachowaniem wobec mnie kryje się coś więcej: pozytywnego lub negatywnego. Co wiem o nim? Bardzo skryty, nieśmiały, raczej niezgrabny towarzysko. Niewiele mu brakuje do trzydziestki, ale wygląda bardzo młodo i podobnie się zachowuje: zawsze lekko przygarbiony, delikatna mowa ciała i głos, raczej nie bierze udziału w pogaduszkach, a jeśli już, to z kobietami. Ta charakterystyka wskazuje, że bardzo możliwe iż jest gejem, albo bardzo zagubionym mężczyzną-prawiczkiem. Co do naszych kontaktów: czasem uśmiechnie się do mnie, gdy mijamy się w korytarzu, ale specjalnie się we mmie wpatruje. Kiedy rzadko zagadam go o coś związanego z pracą, sprawia wrażenie bardziej nerwowego i nieporadnego niż zwykle, ale sam mnie nie zagada. Przy piwie też rozmowa się nie kroi i strasznie się wierci przy mnie i nie szuka bliższego kontaktu fizycznego, ale zaskoczył mnie pamięcią szczegółów mnie dotyczących z poprzedniej konwersacji sprzed kilku miesięcy, która już sama prawie zdażyłam zapomnieć. Miewa przyspieszony oddech w mojej obecności. Także ciekawa jestem waszej opinii, bo nie wiem jak zinterpretować te różne sygnały: jako symptię prawiczka czy antypatię = niczym mu się nie mogłam narazić, co najwyżej moja osobowość go wyjątkowo drażni lub przeraża (?, sama nie jestem typem super-przebojowej babki), Czy da się sprawdzić, która opcja jest bliższa prawdy?

Gość Zielona_Ziemia
Brak innych komentarzy do tej sytuacji?

Gość szparek
Chyba go znam, czy pali papierosy i jest wysoki?