Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Anchu

Odchudzanie i dieta

Polecane posty

Go艣膰 Anchu

Witam. Chcia艂abym schudn膮膰 ale brak mi motywacji. Mam plan aby zacz膮膰 膰wiczenia i jak膮艣 racjonaln膮 diet臋, lecz tu problem (za ka偶dym razem kiedy pr贸buje d膮偶y膰 do celu poddaj臋 si臋 w po艂owie drogi lub nadchodzi dobrze znane jojo). Wa偶臋 65 kg przy 1,63 m wzrostu i zbli偶am si臋 do granic miedzy prawid艂owa wag膮 a nadwag膮 w BMI. Czy mo偶ecie poradzi膰 jak膮艣 diet臋, kt贸ra nie zrobi rewolucji w menu a bd skuteczna? Bardzo du偶o sol臋: czym mog臋 zast膮pi膰 s贸l, aby dania by艂y smaczne i nie wymaga艂y dodawania soli???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olcia Dubicka
S贸l mo偶esz zast膮pi膰 kurkum膮 lub innymi przyprawami a tak naprawd臋 to tylko kwestia przyzwyczajenia. Spr贸buj coraz mniej soli膰 p贸藕niej przesta艅 ca艂kowicie soli i po paru dniach przyzwyczaisz si臋 do nowego smaku i b臋dzie Ci oboj臋tne solenie tylko do niekt贸rych mi臋s by wydoby膰 ich smak u偶ywaj soli. Wiem po sobie jak rezygnowa艂am z cukru do kawy czy herbaty. Kiedy艣 nie wyobra偶a艂am sobie kawy bez 2 czubiastych 艂y偶eczek cukru a teraz w og贸lne nie s艂odz臋 i kawa smakuje mi o wiele lepiej ni偶 z cukrem ;) Tak jak pisa艂am to kwestia przyzwyczajenia :) A je艣li chodzi o samo odchudzanie to mi kobieta kt贸rej opiekuj臋 si臋 dzie膰mi poleci艂a tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, dosta艂am od niej pierwsze opakowanie w prezencie a te偶 mo偶na je kupi膰 na allegro. Do tego zarazi艂a mnie zdrow膮 偶ywno艣ci nisko przetworzon膮. I ju偶 po 3 tygodniach schud艂am 7 kilogram贸w ;) A z aktywno艣ci fizycznej to tyle co spacery z dzie膰mi kt贸rymi si臋 opiekuj臋 i plac zabaw ;) Wcze艣niej by艂am na samej zdrowej diecie ale nigdy nie by艂o takich efekt贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Ja w zasadzie jem wszystko z tym ze unikam slodkich napoi gazowanych, nie slodze i unikam chipsow i fast foodow. Ostatni lekki posilek jem o 18. Dodatkowo co drugi dzien cwicze Skalpel Ewy Chodakowskiej. W ciagu miesiaca zgubilam dwa kilo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KomarBzz
kochana ograniczym bardzo chleb i makaroniki, t艂uste, zamiast autobusu rower albo szybki marsz. Do tego duuuzo p艂ynow (woda najlepsza i herbaty-osobiscie polecam figura detox albo rumianek zwyk艂y). Diete opieraj na warzywach nie na weglowodanach. Czyli pol talerza warzyw i 1/4 talerza mi臋ska. To nie jest trudne, tylko trzeba chciec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kuwejtka
no dobrze dziewczyna na g贸rze m贸wi, p艂yny to podstawa, musisz wyp艂ukiwa膰 toksyny z organizmu (ja polecam bardziej wod臋, jesli chodzi o herbaty to figura forever jest lepsza niz detox, mi臋ta te偶 艣wietnie dzia艂膮) i jedz wrzywa i bia艂e mi臋sto. Piecz, gotuj, du艣, b臋dzie smaczne to napewno. Warzywa tez trzeba dobrze zrobic zeby byly smaczne, ale to podstawa, bez warzyw sie nie schudnie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pi艂臋czka
kochana, je艣li potrzebujesz motywacji zeby schudnac to znaczy ze nie czujesz sie ze soba 藕le. Dla mnie motywacja jest jak spojrze w lustro i zobacze ten cellulit i te zwa艂y na brzuchu. Poprostu sama sobie jestem motwacj膮. Co do soli- zastap ja innymi zio艂ami i tyle. Dziewczyny z g贸ry- figura detox jak i forever s膮 super w ochudzaniu, wyplukuja toksyny. Ja lubie tez inne produkty z tej serii. pr贸bowa艂yscie juz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mija88
ja nie pr贸bowa艂am tej herbaty, mowicie o tych produktach ze strony mojanowafigura.pl? pierwsze s艂ysze :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 si臋 odchudzam

Udost臋pnij ten post