Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie:)

PIERWSZY TANIEC!!!!!!!!!! SZOK

Polecane posty

W sierpniu wychodzę za mąż i chciałabym zrobić coś co pozostanie w pamięci gości na długo :) pomyślałam o pierwszym tańcu, ten mi sie podoba, co o nim sądzicie? Warto? nie osmieszymy się? Widać że gościom sie chyba podobał... http://www.youtube.com/watch?v=Ujnd2LvH_5k chciałabym, żeby nasze wesele czymś się wyróżniło.... ktoś z Was odstawił cos takiego? :)

Gość bueheh:D
rzygam jaka wiocha :o takie wesela to masakra

Gość heloiza999
facet nie umie tańczyć, sztywny jak nie wiem co:D

Gość Kabbban
No tym tancem to napewno zrobisz furore

Gość słabe jak barszcz
😴

mi nie chodzi o to jak zatańczyli tylko o scenariusz.... ale zobaczcie jak goście się bawia a to chyba o to własnie chodzi.... nie wiem już sama.... :/

proszę bez wulgaryzmów, ukończyłam studia juz dano, poprosiłam tylko o czystą opinię

Gość ja tez wymyslilem
taki niestandardowy pierwszy taniec lepsze to niz sztywniactwo i oklepanie;-)poza tym weselicho to twoje swieto i mozesz wszystko

*dawno piszę szybko stąd błędy

no właśnie wesele to jak sama świadczy wesele a nie pogrzebowa stypa, nie chce sztywniactwa, chce żeby było smiesznie na luzie

Gość Kabbban
zeby bylo smiesznie to sie spijcie jak koty i odwalcie kazaczoka

Gość sensualll seductionnn
głupota z tymi pierwszymi tancami i wiesniactow

Gość ja tez wymyslilem
jak bralem inspiracje z yt to taniec ktory odpierdalalismy dalo sie szybko znalezc,ale moda nastala widze na wygibasy:-D kilka lat temu filmikow polskich nie bylo a teraz zatrzesienie:-D

Gość jando
po chuj ci to,jak zaraz się bedziesz rozwodzić,zamiast wesela lepiej wydaj kase na poprawienie ryja albo dupu,to przynajmniej zostanie ci na dłuzej

no mnustwo ich jest na YT, mi sie niektóre bardzo podobają, to też trzeba umieć zagrać żeby nie wyszło sztucznie, wole sie powygłupiać niż przechodzić z nogi na noge jak pingwiny...

jando - nie chce nic poprawiać bo podobam się sobie i narzeczonemu,. ja nie wiem dlaczego tyle złości i jadu w tym internecie... :(

Gość ekchm
a może już czas na okazanie odrobiny dorosłości, odpowiedzialności, na wygibasy będzie czas do rana?

Gość nie mam nicka
szopki nie odstawiam :O

Gość jando
cała ta impreza zwana weselem to wygłupy,rodzinka stoji i sie gapi co wymysliłas a ty robisz z siebie kretynke,małolaty patrza czy ci majtki widać,albo jakie masz cyce i jakby cie ruchali,a panny komentują czy pan młody ma fiuta 8 czy 12 cm

jesli chodzi o te wykonanie to porównując z innymi jest jedno z najlepszych, widać że są własnie bardzo na luzie, bawią się tym tańcem i się z tego śmieją, mi ich wykonanie bardzo sie podoba, chciałabym umiec tak to powtórzyc

Gość sssdfgksaasdfghj
no to są właśnie polskie wesela. wieś, wieś, wieś. ludzie zklasa robia bardziej kameralne, ale wykwintne, albo w ogóle zapraszają garstkę osób i nie robią takiej wsi

jando - masz męża/żonę?? widze, że jesteś bardzo nieszczęśliwy/a w zyciu... współczuje... ale żyjesz jak chcesz

Gość rexccfdcv
może i zabawne ale nie rozumiem tej mody na takie tańce. Oklepane to już trochę, na wielu weselach jest podobnie. Moim zdaniem najlepszy jest najzwyklejszy taniec, bez scenariusza, niewyuczony, spontaniczny.

Gość jando
to nie jad,to szczera rada,kiedyś wspomnisz moje słowa,ja wiem,ze na gorąco to sie o tym nie myśli,ale dzisiaj to wesele robi albo ktoś kto ma w chuj kasy albo ktoś kto sztywno trzyma się tzw.tradycji

Gość ja tez wymyslilem
eee moze wyjsc nawet smiesznie to sie pozniej fajnie wspomina:-D ja przy obroto podrzucie nadepnalem zonie na sukienke i jej zjechala w dol:-Dwszyscy mieli ubaw...takie rzeczy wlasnie sie pamieta...wsrod naszych znajomych panuja raczej klasyczne zwyczaje taneczne...i na kazdym kolejnym wszyscy powtarzaja...u was bylo weselej:-D

Gość ja tez wymyslilem
oklepany to jest klasyczny taniec bo ile go juz bylo? Kiedys na kazdym teraz na prawie kazdym weselu

ja tez wymyslilem - ja też własnie uważam że jest potem co wpominać i inni napewno będą na długo pamiętac nasze wesele :) może poprostu zazdość przez niektórych przemawia? bo nie potrafią nic poza gibaniem się na boki...

Gość jando
a teraz twój największy problem to jaką szopke odstawić na dzień dobry,daj sobie spokój,lepiej zastanów się czy warto wychodzić za mąż,bo za kurwa rok albo krócej będziesz gryzmoliła na kafe ,ze jestes rok po slubie,a kochasz innego,albo ze mąż cie zdradza,albo ze on chce bachora,a ty nie ,albo na odwrót ,itd.itp. ile ty masz lat?

Gość ja tez wymyslilem
jando nie wiem jaka masz rodzine i znajomych ale wspolczuje:-( u mnie wszyscy sie cieszyli i bawili do rana,nikt na mnie glupio nie patrzyl i nie komentowal