Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie:)

PIERWSZY TANIEC!!!!!!!!!! SZOK

Polecane posty

Gość ja tez wymyslilem
to ja z drugiej strony ci odpowiem niz jando...maz cie nie zdradzi,bedziesz go kochac tak jak dzis nawet i za 50 lat,bedziecie szczesliwi i ta szopka ktora nazywamy weselem to poczatek twojej szczesliwej drogi,wiec zrob taka zeby byl ubaw nie z tej ziemi;-)

jado- mam 27 lat i wiem czego w życiu chce, kocham jednego mężczyznę i tylko z nim chce spędzic reszte życia, widzę że nie wiesz co to miłość... smutne, ale sądząc po twoim zachowaniu na własne zyczenie

ja tez wymyslilem - dziękuję :) jedyna normalna osoba na kafe... :)

Lady Love - widziałam to, jak dla mnie sztywne, wyuczone i nude... nie podobają mi się takie tańce...

Gość ja damą, a ty rycerzem
Ten facet w ogóle nie potrafi tańczyć, jest chyba głuchy, bo tańczy nie do rytmu. Ogólnie to nie podobają mi się takie pomysły na pierwszy taniec, totalna wiocha!

co wy jesteście wszyscy tacy chamscy? ;/ autorko po pierwsze wszystkiego najlepszego :) ogólnie pomysł z pięknym tańcem super, ten akurat mi się bardzo podoba choć ja nie lubię tańców niespodzianek bo już wszyscy robią tańce niespodzianki - żadna to niespodzianka :) Ale to Twoje wesele więc cokolwiek Ci się podoba powinnaś zrobić :) ten jest ciekawy i naprawdę zabawny pomysł ;) natomiast uważam że np. taki taniec jest dużo bardziej romantyczny ;P https://www.youtube.com/watch?v=wi2IgxBHnUM P.S. Jak ja będę brała ślub (mówie to pod wpływem tego widea) to poproszę orkiestrę żeby NIE kazała gościom klaskać w czasie pierwszego tańca :D nic bardziej nie wkurza muzyka jak ludzie klaszczący nie do rytmu i psujący piosenkę ]:-> :D

Gość ja tez wymyslilem
pokazalbym ten moj ale zginal w otchlani netu:-D my zaczynalismy niby klasycznie walca by po chwil zmienic repertuar:-D

Gość sssdfgksaasdfghj
normalmni ludzie, ktorzy sie NAPRAWDE kochaja nie robia takich szopek. takie szopki sa dla plytkich wiesniakow (sorry)

Gość rexccfdcv
Lady Love- piękny ten taniec. Pewnie wyuczony ale zatańczony tak bardzo naturalnie, jakby spotkali się pierwszy raz i zaczęli tańczyć. Nie widzę w nim nic sztywnego. To jest taniec pierwsza klasa ale do tego trzeba mieć predyspozycje.

Gość jando
nie przemyslałas swojej decyzji i nie wiesz na co się porywasz

Gość sssdfgksaasdfghj
ale zycze szczescia, rob, jak chcesz. twoje wesele

Muzykantka dziękuję :) ja też wymysliłem - podaj linka z YT do Twojego tańca :) kiedy go robiliście? :)

Gość jando
chociaz 27 lat,to chyba wiesz co robisz,a moze wiek cię mobilizuje,uważaj bo kierownie sie emocjami ,a nie rozsadkiem kończy sie biadoleniem na kafeterii o przegranym zyciu i skurwysyństwie facetów

dobrawdy zabawni jesteście z tym pluciem, ja chce żeby było zabawnie, jesteśmy normalni i się kochamy, uważam że własnie ludzie, których łączycos naprawde mocnego mogą sobie pozwolić na takie wygłupy, widać, że sie dogadują i oboje są szczęśliwi, to sie widzi...

jando - życzę ci szczęścia bo widzę, że nigdy nie miałeś okazji je spotkać...

Jesli ktos chce na swoim weselu zaprezentowac nieudolny kabaret to jak najbardziej ten taniec pasuje. Bylam raz na weselu z podobnym tancem, na zywo to wcale nie jest takie zabawne i ciekawe, bo kamera nie uchwyca tego co kto podaje, co potem zabiera. Na zywo wyglada to tak beznadziejnie, ze mozna czuc sie zazenowanym:O

ten taniec jest stary ;p i nie z Polski cos kantujesz... ;p

Gość ja tez wymyslilem
jasne,ze mozesz bo mozesz wszystko w ten dzien:-) nie zwracaj uwagi zazdrosc,ze ci sie powodzi. Tutaj taki naturalny fakt wejscia w zwiazek malzenski moze dziwic:-D

Gość rtcrtcrexerxe
Dlaczego sa tacy chamscy? Bo zazdoszcza innym tego, ze sa szczesliwi razem. Sami maja popaprane zycie i chca, zeby inni mieli tak samo, a przynajmniej mysleli tak jak oni. Mam racje? :) Wszystkiego dobrego Wam zycze i zrobcie ten slub tak, zeby to dla was byl wyjatkowy, a nei dla gosci :) Bo to wasza szczegolna chwila :)

Gość ja tez wymyslilem
ja kantuje?:-D co z tego,ze stary? i z nie z polski? pisalem,ze nie bylo polskich filmikow kilka lat temu:-)

" normalmni ludzie, ktorzy sie NAPRAWDE kochaja nie robia takich szopek. takie szopki sa dla plytkich wiesniakow (sorry" Bynajmniej, płytcy wieśniacy są zazdrosnymi ignorantami, którzy nie potrafią przyjąć do wiadomości że dla niektórych miłość to między innymi mniej codziennymi sprawami pragnienie sprawienia przyjemności drugiej osobie, włożenie wysiłku nawet wielomiesięcznego w coś tak szczególnego jak pierwszy taniec małżonków. a jak ktoś nie ma poczucia rytmu i woli, zeby się czegoś nowego nauczyć to tak gada jak ty, szuka wymówek żeby się pobujać do muzyki nie do końca w rytmie, tak jak będziesz się z żoną/mężem bujać do końca życia w każdym tańcu. ten pierwszy powinien być wyjątkowy. i czy to będzie elegancki walc czy żartobliwe przedstawienie to zależy tylko wyłącznie od gustu młodych :)

Gość rtcrtcrexerxe
Juz sie nauczylem tutaj jacy ludzie potrafia byc wredni :)

myślałam że swój wrzucisz :) rtcrtcrexerxe - masz rację, w 100% :)

Gość vn
boże jaka wiocha,osmieszysz sie tylko tym tańcem :O

Gość rtcrtcrexerxe
Ja osobiscie na swoim slubie preferowalbym normalny taniec przy jakims szczegolnym dla mnie i jej utworze. To by wystarczylo. Ale kazdy jest inny, mysle, ze goscie mieliby na tyle poczucie humoru.

Gość rtcrtcrexerxe
Zapytanie dzieki za poparcie. Wiem, ze poprostu mam racje. Znam sie na ludziach :)