Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie:)

PIERWSZY TANIEC!!!!!!!!!! SZOK

Polecane posty

Gość jando
a ja nie wiem czego ci zyczyć,chyba tego zebys dobrze wypadła w w tym daremnym pląsie którym zamierzasz wkroczyć na droge szczęscia i miłosci,która jest krótsza niz ci się wydaje,a wydaje ci się, bo masz 27 lat i parcie na spodnie sięga zenitu

Gość tańce są passe
facet tańczący zawsze wygląda żałośnie, nic tego nie zmieni, taki kogucik skaczący i stroszący piórka...

Gość ja tez wymyslilem
aaaa nie,nie swojego wizerunku nie upublicznie ale zblizona opcja;-) I faktycznie fajnie jest sie z zona uczyc takiego wymyslonego tanca:-D duuzo smiechu,zabawy i wyglupow:-D

Gość rtcrtcrexerxe
Dla mnie nei za bardzo, bo ja ogolnie wolabym inny typ muzyki jesli chodzi o pierwszy taniec, ale spoko wg mnie moze byc :)

Gość ja tez wymyslilem
ona ma 27 lat juz jest swiadoma babką wie co robi i z kim sie wiaze. My nie mielismy obaw a bylismy dziecmi przy nich wiec autorko na bank dasz rade;-)

Pierwszy taniec to ma być taniec a nie jakiś kabaret. Chcecie robić z siebie cyrk to proszę bardzo. Jedynie link Lady Love to piękny i normalny pierwszy taniec pary młodej :)

https://www.youtube.com/watch?v=QAzav6dmHSQ to moze cos takiego;) - tez ma dosc fajne elementy, nie jest tancem w stylu wiocha i rowniez mozna sie przy takim tancu dobrze bawic no i nogi polamac :D hehe Tylko nie mow ze jest nudny bo wyuczony, tak jakby tego nieudolnego kabaretu tez trzeba sie nauczyc

Gość jando
a jak to jest twój pierwszy facet,to juz wjebałas na dzień dobry

Gość rtcrtcrexerxe
"zebys dobrze wypadła w w tym daremnym pląsie którym zamierzasz wkroczyć na droge szczęscia i miłosci,która jest krótsza niz ci się wydaje" Hahahahaha Skad wiesz jak ulozy im sie zycie? Moze beda szczesliwi do grobowej deski. Nie wszyscy musza miec tak jak Ty :D No pewnie, ale jak mi sie nei udalo to innym tez musi :D

Gość deszczowa piosenkaaaa
Świetnie im to wyszło, uśmiałam się :D

ja w ogole nie rozumiem co takie tance maja na celu? Bo przeciez wiadomo, ze malo komu kto nie jest profesjonalnym tancerzem wyjdzie cos naprawde fajnego z tych wygibasow.

Dziękuję Wam :) ale troli w interneci jak widać nie brakuje

Gość jando
moze zamiast pierwszego tańca,zaprezentujcie na duzym ekranie swój pierwszy raz,na bank zrobicie tym wi,ekszą furore niż jakimś głupawym podrygiwaniem

Gość rtcrtcrexerxe
Ja tam wolabym tradycyjny pierwszy taniec. Najwazniejsze jest, ze ta druga osoba jest ze mna, patrzymy sobie w oczy, jest cudownie przy dzwiekach naszego utowru. Nie uwazam, ze to byloby nudne i oklepane. Ale jak ktos woli inaczej to co mi do tego :)

Gość profesojonalny tancerz tak
ale i salka musi byc jaka taka i kamerzysta skakać wkoło pary młodej, a najlepiej 2 kamerzystów i 3 kamery na sztywno, potem montaż :D

Gość jando
jak chcesz to wkleje ci pare pogladowych filmików

Lady Love - dla mnie tak nie wygląda panna młoda a oni widac że albo tańczą zawodowo albo przygotowywali sie kupę czasu, taki taniec ma wprowadzic dobry nastrój juz na początku wesela, to jest świetny wstęp bo goście od samego początku dobrze sie bawia a nie dopiero po kieliszku

Gość jando
konsumpcja waszego związku na oczach przerazonej gawiedzi,moze otworzyć wam drogę na salony kawy czy herbaty lub sniadania z tvnem

jando - nie interesują mnie twoje propozycje

EwelinaEwa tez tego nie rozumiem. Wg. mnie pierwszy taniec ma być dla pary młodej, to oni jako pierwsi mają ZATAŃCZYĆ na weselu. To symbol. A takie głupkowate cyrki to można sobie w formie zabawy zrobić, później.

Gość jando
a wybranek ile sobie liczy wiosen,jesli to nie tajemnica?

kazdy nawet najbardziej nieudolny czlowiek i antytalent taneczny nauczy sie kilku trikow i technik tanca

a wiec celem tego tanca ma byc dobra zabawa gosci? Hmm... no jesli wsrod gosci sa tacy co ich cieszy upokarzanie sie innych na ich oczach to z pewnoscia zabawe im zafundujecie:O Dla normalnych ludzi zabawa zaczyna sie gdy sami sie bawia, a nie podziwiaja taniec kabaret.

oczywiscie, ze pierwszy taniec powinien byc symboliczny, ale dzis ludzie maja takie kompleksy, ze chca sie wyrozniac i na sile byc podziwiani. A, ze zrobia z siebie posmiewisko przy okazji? Nie szkodzi, grunt, ze ktos z falszywym usmiechem powie "pieknie":D

Gość rtcrtcrexerxe
A teraz z innej strony. To troche takei wyuczone jest wg mnie i to sa zawodowi tacerze raczej. Jelsi nei jestes profesjonalistka to mozesz miec problemy, zeby w ten sposob zatanczyc i sie zblaznisz. Musisz to przemyslec. Dla mnie pierwszy taniec to tez symbol i nei chcialbym zadnych udziwnien, bo niby czemu ma to sluzyc. Ale kazdy planuje slub tak jak chce. Denerwuje mnei to jak inni sie wtracaja do tego jak on ma wygladac, daja te niby dobre rady. Jest chyba nawet taki program w teelwizji, straszne to jest niekiedy. Odechciewa sie pozniej wszystkiego.

Gość jando
ogólnie to wspóczuje mu kandydatki na zone,która radzi się na niszowym forum co będzie dobre a co nie

jando - chuj ci do tego :)

raczej kupe czasu, bo do zawodowego to im daleko do takiego tanca to raczej panna mloda ci w dlugiej sukni nie wyjdzie, przebrala sie kobieta, zatanczyli tak jak potrafili i wyszlo bardzo fajnie Uwazam ze jak ktos chce zrobic cos ciekawego wybierze tradycyjny, klasyczny, profesjonalny taniec Takie gierki (z linku autorki) przypominaja mi czasy gimnazjum i studniowki

To jest po prostu śmieszne. Taka głupia moda. Za 5 lat będziecie żałować tego pośmiewiska jaki odwaliliście. I nikt wprost Wam tego nie powie, goście będą udawać że jesteście zabawni. Ale w duchu każdy będzie śmiał się z Was. Najpierw mix jako pierwszy taniec a potem dzieci Nikola i Brajan, hahaha czymś się trzeba wyróżniać :D

jando - własnie sam sobie pojechałeś... ale to jedyne prawdzie słowa, które też odnoszą sie do ciebie, bo poziom twoich wypowiedzi jest bardzo "niszowy"