Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodhjdksnd

seks a okres kobiety

Polecane posty

Gość kodhjdksnd

witam. Co o tym myślicie Panowie? Czy jest to w ogóle w jakiś sposób dla Was do zaakceptowania? pzdr

To straszne. Należy taką kobietę izolować tydzień przed i tydzień po.

Gość kanareczek
a mnie to nawet kręci, ale moja by sie w zyciu nie zgodziła na to

Gość a ja powiem tak...
Dr Starowicz proponował orgazmy na bolesne miesiączki. Jak się dobrze kobietę rozochoci to jest super :).

Gość do kodhjdksnd
ja myślę, że zmuszanie do seksu w czasie menstruacji jest zezwierzęceniem, ignorującym względy estetyczne, moralne , medyczne. Chłopie , swoim chujem, w dodatku nieumytym możesz wprowadzić do narządu rodnego kobiety infekcję bakteryjną i narazić ją na chorobę. Notabene, macica podczas okresu jest otwartą raną wyjątkowo podatną na zakażenie. Rada: spróbuj żołądź swojego kutasa zatrzeć papierem ściernym aż poleci krew i wsadzić do wiadra z wodą ściekową, efekt będzie identyczny. Powodzenia PT Głąbie.

Gość do kodhjdksnd
Rączka/dłoń żony, naoliwiona oliwką, lub sztuczna cipka w rękach żony. Nawet nie rozróżnisz, która jest która, a żona będzie bezpieczna.

Gość a ja powiem tak...
Jaką raną :O, na rany koguta !, co ty bredzisz ???

Gość ruda_kobietka_
a ja jestem kobietą i lubię seks podczas okresu ;) Z tym ,że wtedy najczęściej to ja jestem na górze bo mogę kontrolować tempo i kąt pod jakim wchodzi tak ,żeby było komfortowo ;) jedyny minus to to ,że po wyglądamy czasem gorzej niż na krwawych horrorach ;)

Gość a ja powiem tak...
Wraca napity facet do domu, pół przytomny wali się na łóżko ale uświadamia sobie, że ma straszną chcicę. Dobiera się więc do żony ale ta wykręca się jak może. - dziś nie możemy, mam okres, krzyczy !.... Facet budzi się rano, łeb mu pęka, w gardle Sahara pocięta żyletkami, przeciera oczy... Żony nie ma, pościel cała we krwi - o kvrwa, zabiłem człowieka :O Przerażony zwleka się z łózka, człapie do łazienki, spogląda w lustro - o ja pieeerdoolę i na dodatek go zjadłem

Gość kodhjdksnd
ludzie, spokojnie, niektórzy się tak wypowiadaja jakby w temacie było napisane, że jarają mnie małe dzieci....masakra.... tylko zapytałem bo jestem ciekawy co myslą o tym PANOWIE. WRednym paniom które od razu mnie obrazaja i pisza cos o "nieumytym chuju" dziękuje. pzdr

jak dla mnie cipka kobiety podczas miesiączki jest jak swiatynia i nie powinno się jej ruszac do momentu az to wlasnie kobieta będzie chciała . ja jak mam okres to przez 3 dni zdycham bo takie mam bole a kolejne 3 dni jestem napalona taka ze zrobiłabym wszystko żeby moc się pokochać z mezem a on nie ma oporow przede mna i kocha każdy milimetr mojego ciala . wiec miej na uwadze zdanie zony

Gość akto powiedzial,ze bedzie
dobry marynarz to i po czerwonym porzu przeplynie:P

Gość akto powiedzial,ze bedzie
* morzu :)

najważniejsze zebyscie obije tego chcieli to wtedy bez skrepowania można robic bardzo duzo

Gość kodhjdksnd
no jasne, ze najwazniejsza jest akceptacja każdej strony, zwłaszcza kobiety, bo to jej ciało i jej okres....;-)

Gość a ja powiem tak...
same smutasy :(. Słyszeliście już ten dowcip ?, czy nie łapiecie ?

Gość do niebredzącej
a ja powiem tak... Jaką raną , na rany koguta !, co ty bredzisz ??? FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Durna cipo, a krew z czego się bierze? Śluzówka w której się nie zagnieździ ciąża złuszcza się i z krwią wydalana jest na zewnątrz. Ta śluzówka jeśli nawet nie jest bolącą raną, to jest wyjątkowo wrażliwa/bezbronna na zakażenia z brudnego chuja, poniała? A o jakiejś estetyce dupczenia ty słyszałaś, czy tylko wiesz co to krwawa jatka po kielichu? Boże, skąd ten ciemnogród się bierze?

Gość do kodhjdksnd
no jasne, ze najważniejsza jest akceptacja każdej strony, zwłaszcza kobiety, bo to jej ciało i jej okres.... CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC chłopie, nie ma żadnej akceptacji pierdolenia w czasie menstruacji!!!! Nie pozwalają na to przede wszystkim przeciwwskazania medyczne, no chyba, że jesteś bezlitosnym/bezmózgowym bydlęciem.

Gość ostrzeżenie
uprawiając seks podczas okresu można z powodzeniem zajść w ciążę!!!!

Gość kodhjdksnd
ale ja nie chce nikogo pierdolic podczas okresu, ludzie, pytam z ciekawosci, ha a nawet jezelibym chciał to nie pierdolić, tylko kochać i byłaby to sprawa tylko moja i mojej Lubej więc po co od razu jechać po sobie....brrrrrrrr jak ja tego nie lubie, żeby tylko komuś anonimowo dowalić.....

Gość Ale pieprzycie...
Nie wiem kto Wam powiedział, że w okres wara od kobiety. Po seksie(po orgazmie) wszystko sie rozluznia i lagodniej sie przez okres przechodzi. Zreszta sama w okres mam taka chcice, ze jakbym miala czekac to musialabym mojego eksmitowac na kilka dni, zeby sie nie rzucic na niego. Zreszta sam twierdzi, ze wtedy to jestem dzika jak nigdy

Gość soft cakes
o ile nie ma pms to ręcznik wanna czy prysznic :) może dla odczuć wizualnych lekko zaciemnione pomieszczenie :D i delikatność kobieta może inaczej odbierać bodźce... a gdy się rozgrzeje to :classic_cool:

Gość Jaaaaaaa_
Jak obie strony chcą to czemu nie, chociaż ja bym wolała pod prysznicem. I z gumką, żeby infekcji nie było.