Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No.Pro.b..em

25letni facet który nigdy nie miał i nie chce mieć dziewczyny

Polecane posty

Gość dfgedffdg
Wam się tylko wydaje bo jeszcze nigdy nie związaliście z kobietą więc nie pitolcie głupot. Ja również jestem przed 30-tką bez doświadczenia z kobietami i nigdy nie uprawiałem seksu ale wiem że na 99% nie mam szans na związek bo posiadam dużo wad przez to unikają mnie dziewczyny. Fakt, mam wykształcenie,wlasne dobre auto, mieszkam sam ale jednak to za mało dla nich. Do kobiet startują tylko faceci z jajami a nie c***y. Amen

Gość gość
prawdziwy mezczyzna uprawia seks z kobieta a nie ze swoja prawica :D

Gość gość
dzisiaj prawica jest bardziej aktywna w seksie niż kobieta

Gość może i nawet wolny człowiek
. Nie mam kasy nie mam samochodu ,własnego mieszkania,wykształcenia, dziewczyny,dzieci,celów zyciowych, i blabla bla Pank rock :D ps:seks jest bardzo inspirujący dodaje pewności i na chwile no uczucia takiej wyższości po narkotykach tego nie ma więc warto zamoczyć raz przynajmniej w celach choćby naukowych ps:dziewczyny podobne piszcie na mój mail:f*****utothetrack@wp.pl

Gość może i nawet wolny człowiek
gdzie*** tam -f.u.c.k.y.o.u

Gość gość
kobiety ni mają nic do zaoferowania związek jest nieopłacalny dla mężczyzny to tylko on w niego wkłada

Gość samoocena mniej niz zero
no i slusznie po co ci jakas tepa p***a jak wszystkie p***y bedzie chciala zebys ja zaplodnil i sie ocieli oblesnymi bachorstwami fuj nie polecam zycie jest c*****e

Gość Ks n
Ja też twierdzę że kobiety nic nie są warte :)

Gość gość
dfgedffdg po taka prawda ze kobieta potrafi tylko wymagać

Gość gość84
Jeśli ktoś potrafi się spełniać w swoim życiu, nie czuje jakiejś głębszej potrzeby posiadania partnera bać nie spotkał tego właściwego to czemu ma być z kimś przypadkowym? Bo inni tak robią? Nie każdy ma parcie na szkło na związek, ani nie każdy się do tego nadaje. Z drugiej strony nie łatwo jest też trafić na tego kogoś, komu przypadniemy do gustu tak samo jak on mam (a z reguły są tu rozmaite asymetrie).

Gość gość
a jam mam 40 lat i tez nigdy nie chce miec dziewczyny jestem szczesliwym facetem

Gość gość
nie dziwę wam się baby są nawiedzone,wiem bo to moja płeć,a jeśli ja jako kobieta nie chce faceta to co mi poradzicie jako zajęcia dla prawdziwej kobiety? :-)

Gość gość
Podbijam Mam 25 lat i nigdy nie bylem i nie bede z kobieta. Mam sporo kolezanek, nie mam problemu z poznawaniem kobiet. Wystarczajaco sie nasluchalem przebywajac wsrod kobiet i mowie tu o takich 20 -25 lat. Kiedys kolega spytal sie skad mam tyle pieniedzy a ja mu odpowiedzialem bo nie mam dziewczyny przyznal mi racje.

Gość gość
Skoro faceci nie chcą kobiet to kobiety nie powinny chcieć mężczyzn. Najlepiej to wyginmy wogóle. Skoro w dzisiejszych czasach nikt nie wierzy i nie walczy o prawdziwą miłość. Jak ktoś chce być sam to niech sobie będzie, jego sprawa

Gość gość
Prawdziwa miłość nie istnieje , laski zadają się z facetami , gdy mają tylko jakiś interes.

Gość gość
Jak czytam te niektóre odpowiedzi, że jak nie ma kobiety to nie jest prawdziwym mężczyzna, to śmiać mi się chce. Panowie sami siebie obrazacie dając takie odpowiedzi. Do seksu dąży każde zwierzę i każde zwierzę to potrafi, to tylko najniższy instynkt a nie dowód waszej męskości :D A to że niektórzy nie chcą mieć kobiety (albo kobieta mężczyzny) jest im z tym dobrze, to mają do tego prawo. I nie świadczy to o braku męskości w żadnym wypadku, ani o żadnej ułomności.

Gość gość
tak jak up 100%

Gość AliveMachine
Związki i przywiązanie zmienia twój punkt widzenia i sposób działania. Jeśli kogoś kochasz, poświęcisz dla tej osoby wiele. Ja zamierzam oddać się celom, nie dam sobie zaprzątać głowy i omamić. Można mnie nazwać żywą maszyną, ale wolę to od ubezwłasnowolnienia. Peace

Gość gość
Ja szukam dziewicy ale glosno o tym nie mowie bo dzis dziewice to glownie maloletnie dzieci do lat 12.

Gość Rogue32
Mój ostatni związek był w 2006 roku i od tamtego czasu ani sie nie całowałem ani nie uprawiałem sexu a była to moja 5 dziewczyna i zarazem juz ostatnia . Mineło tyle lat a ja juz zapomniałem jak to jest sie całowac a co dopiero sex uprawiac heheeh a bycie singlem mnie tak pochłoneło że nie wyobrażam sobie abym mogł moje życie teraz zmienic . Moje życie to życie szczęśliwego singla i naprawde jestem szczęsliwy i nie chce za nic tego zmieniac . Oczywiscie nie kazdy jest w stanie sobie poradzic bo potrzebuje tej drugiej osoby do szcześcia . Jesli kogos to interesuje to w polsce jest nas juz 7 i pół miliona singli :) z anjnowszych statystyk

Gość Popieracz
7,5 miliona singli w Polsce? Prawidłowo! I niech nas będzie jeszcze więcej. Do szczęścia nie potrzeba nam żadnej "drugiej połówki" skoro każdy/każda z nas jest indywidualną pełnią :-)

Gość semper
Hahaha ale jaja, no i co teraz? Jesteśmy singlami, a populacja się kurczy i wymiera. Też mam 27 lat i nigdy nie byłem w związku, myślałem, że to fajne, ale odkąd osiągnąłem swoje cele i opływam w spokój i dostatki coraz bardziej mnie kusi, żeby sprawdzić, jak to jest mieć takiego słodziaka przy sobie ;-). Poza tym za bardzo zależy mi na moim kraju, by skazać go na zagładę (jakieś wartości człowiek po prostu mieć musi). Ciekawe, jakie to jest uczucie kochać i być kochanym... To musi być najcudowniejszy narkotyk na świecie :-)

Gość gość
Jest tylu singli bo kobiety nawet te przeciętne pragną tylko 20% męskiej populacji. Wolą być same niż jak to mówią z byle kim czyli kimś z tych pozostałych 80%. Nie usidlenie przystojniaka uważają za swoją życiową porażkę. Więc wola tkwić w samotności licząc że los się odmieni niż dać szansę mniej przystojnemu partnerowi.

Gość premier morawiecki.

Szanowni panowie niedziwie sie ze kcie być sami bez kobiety bo. Prawda jest taka ze wiekszość facetów myśli ze kobiety obce są. ...y ...y .... Cipy zarośnięte ...y szamaty zdziry kunewki. Cipy. Śmierdzońce 

Gość raf
Dnia 6.05.2013 o 17:01, Gość No.Pro.b..em napisał:

No więc zacznijmy od tego że nigdy nie chcę mieć dziewczyny,i w związku z tym nie będe jej miał.Nie jestem żadnym gejem,ani nic w tym stylu,uważam że po prostu prawdziwego mężczyznę interesuje nauka,sport,biznes,świat a nie baby.I nie zamierzam sobie zaprzątać głowy dziewczynami.Powiecie pewno "Żadna cie nie chce i pewno dlatego tak mówisz",Owszem może i żadna mnie nie chce,ale ja osobiście mam to gdzieś,bo jak powiedziałem prawdziwego mężczyznę interesuje te 5 rzeczy,które wymieniłem.Jak zapewne się domyślacie jestem prawiczkiem,ale osobiście mi to nie przeszkadza,i zapewne nim pozostanę.Tyle w temacie ode mnie,proszę o komentarze.

a wy wszysczy glupoty gadacie wlasnie dziewczyny kobiety sa potrzebne menzczyzna bez dziewczyny to nic i wcale baby nie sprawiaja zadnych problemów tylko to wlasnie kobiety sa madrzejsze od menzczyzn i wogule i to kobieta zmienia menzczyzne  nic tak nie zmienia menzczyzne jak kobieta nierozumiem dlaczego tak w dzisiejszych czasach sie mowi zle o kobietach przeciez one sa takie wrazliwe i ładne nie wszytkie oczywiscie swiat bez kobiet byłby straszny ja chciałbym miec dziewczyne ale cos nie moge znalezc ale moze sie uda kiedys mam 27 lat ale jeszcze mam czas jak bede juz po 30 bedzie juz za puzno juz bede za stary  

Gość bikos
Dnia 6.05.2013 o 10:01, Gość No.Pro.b..em napisał:

No więc zacznijmy od tego że nigdy nie chcę mieć dziewczyny,i w związku z tym nie będe jej miał.Nie jestem żadnym gejem,ani nic w tym stylu,uważam że po prostu prawdziwego mężczyznę interesuje nauka,sport,biznes,świat a nie baby.I nie zamierzam sobie zaprzątać głowy dziewczynami.Powiecie pewno "Żadna cie nie chce i pewno dlatego tak mówisz",Owszem może i żadna mnie nie chce,ale ja osobiście mam to gdzieś,bo jak powiedziałem prawdziwego mężczyznę interesuje te 5 rzeczy,które wymieniłem.Jak zapewne się domyślacie jestem prawiczkiem,ale osobiście mi to nie przeszkadza,i zapewne nim pozostanę.Tyle w temacie ode mnie,proszę o komentarze.

Zuch chłop i tak dalej trzymać, bo rozczeniowa baba nie jest potrzebna do szczęścia, tylko kula u nogi. Rób hajs, inwestuj i żyj potem z dochodu z inwestycji, a panny olewaj ciepłym moczem.

Gość no to wiemy

baby są ohydne i z nich cieknie ciecz jakaś, blejhhhh

Gość hahaha
3 godziny temu, Gość no to wiemy napisał:

baby są ohydne i z nich cieknie ciecz jakaś, blejhhhh

TO ŻYCIODAJNY NIEPITNY NEKTAR