Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prroszę o poomoc

proszę o pomoc przy wynikach

Polecane posty

Gość prroszę o poomoc

mam dziś 3 dzień cyklu miałam dziś robione badania.zastanawiam się nad wynikami krwi czy są dobre niby mieszczę się w normach ale nie wiem jak to interpretować jeśli chodzi o rezerwę jajnikową i pcos bo wiem że tu już o dokładniejsze chodzi jakieś tam stosunki jednego do drugiego ft4 16.31 tsh 2.52 lh 7.19 fsh 6.66 e2 214.5pmol/l e2 58.559pg/ml tst 1.4

Gość prroszę o poomoc
hmm chyba nikt nie chce pomóc

Gość uupppppppp
uppppp

Gość hhjkkk
a normy? podaj normy.. :O

Gość hhjkkk
lh do fsh jest raczej prawidlowo. tsh tez ok estradiol ok nie podalas ani norm ani wszystkich jednostek wiec czego oczekujesz? z wynikami zreszta udac sie do lekarza, on wie najlepiej.

Gość hhjkkk
lh do fsh jest raczej prawidlowo. tsh tez ok estradiol ok nie podalas ani norm ani wszystkich jednostek wiec czego oczekujesz? z wynikami zreszta udac sie do lekarza, on wie najlepiej.

Gość prroszę o poomoc
patrząc na swoje wyniki mieszczę się w normach tyle to ja potrafię rozczytać z tego tylko mi chodziło właśnie o ten stosunek bo na różnych forach widziałam że kobiety były w granicach normay ale stosunek był zły i wychodziło pco lub coś innego poza tym spotkałam się z opinią że powinno się patrzeć na stosunek fsh do lh a nie na odwrót więc już mam mętlik. lekarz owszem ale z racji tego że klinika oblegana i czekam na wyniki jeszcze amh i inhibinyb więc tak na razie pytam

Gość prroszę o poomoc
wizytę mam dopiero 22